S.T.A.L.K.E.R. - Komunita na scorpions.cz
http://forum.stalker.scorpions.cz/

otazka - editory
http://forum.stalker.scorpions.cz/viewtopic.php?f=10&t=5200
Stránka 1 z 1

Autor:  misko3330 [ Štv Júl 31, 2014 3:42 pm ]
Predmet príspevku:  otazka - editory

Dobry den, chcel by som sa vas spytat jak alebo skor cim editovat hru? myslim vsetko scripty, spawny atd... a ak by bolo mozne tak aj celu mapu, proste ci existuju nejake editory na scripty alebo editaciu hry, vopred diky

Autor:  kovas [ Pia Aug 01, 2014 2:36 pm ]
Predmet príspevku:  Re: otazka - editory

Pro stalkera se používá 3DSMAX a Maya, ...


Ale na nejakou pokročilé modifikování zapomeň, bez velmi dobré znalosti C++ je velmi těžké se ve skriptech orientovat a npř přidání dalších postav je nadlidský úkon (GSC to má tak roztahaný, asi kvůli zmátnutí zlých imperialistů)...

Autor:  misko3330 [ Pia Aug 01, 2014 10:21 pm ]
Predmet príspevku:  Re: otazka - editory

aha diky za radu, mal by som ale este jednu otazku
ked unpacknem gamedata, levels unpacknem levely a ked spustim hru tak mi to spadne vzdy len vtedy ked mam unpacknute data, pls poradte...

tu je vypis logu:

FATAL ERROR

[error]Expression : cross_table().header().game_guid() == game_graph().header().guid()
[error]Function : CAI_Space::load
[error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrGame\ai_space.cpp
[error]Line : 121
[error]Description : graph doesn't correspond to the cross table

Autor:  luboskubista [ Uto Okt 07, 2014 11:18 pm ]
Predmet príspevku:  Re: otazka - editory

tohle je chyba kdyz nefungují/chyběji přechody mezi levely. Casto to maji levely z různych modu ( treba level kordon z SGM nejde pouzit s levely z CS, hodi to tuhle chybu)

Stránka 1 z 1 Všetky časy sú v GMT + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/