• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Str Sep 18, 2019 4:31 am



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 4 ] 
 otazka - editory 
Autor Správa
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv Apr 18, 2013 8:11 pm
Príspevky: 49
Odpoveď s citáciou
Poslať otazka - editory
Dobry den, chcel by som sa vas spytat jak alebo skor cim editovat hru? myslim vsetko scripty, spawny atd... a ak by bolo mozne tak aj celu mapu, proste ci existuju nejake editory na scripty alebo editaciu hry, vopred diky


Štv Júl 31, 2014 3:42 pm
Profil
Expert
Expert

Registrovaný: Ned Dec 14, 2008 2:02 pm
Príspevky: 770
Bydlisko: Zbrojnice, Armádní sklady.
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: otazka - editory
Pro stalkera se používá 3DSMAX a Maya, ...


Ale na nejakou pokročilé modifikování zapomeň, bez velmi dobré znalosti C++ je velmi těžké se ve skriptech orientovat a npř přidání dalších postav je nadlidský úkon (GSC to má tak roztahaný, asi kvůli zmátnutí zlých imperialistů)...


Pia Aug 01, 2014 2:36 pm
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv Apr 18, 2013 8:11 pm
Príspevky: 49
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: otazka - editory
aha diky za radu, mal by som ale este jednu otazku
ked unpacknem gamedata, levels unpacknem levely a ked spustim hru tak mi to spadne vzdy len vtedy ked mam unpacknute data, pls poradte...

tu je vypis logu:

FATAL ERROR

[error]Expression : cross_table().header().game_guid() == game_graph().header().guid()
[error]Function : CAI_Space::load
[error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrGame\ai_space.cpp
[error]Line : 121
[error]Description : graph doesn't correspond to the cross table


Pia Aug 01, 2014 10:21 pm
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Apr 04, 2011 6:24 pm
Príspevky: 187
Bydlisko: Pripyat
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: otazka - editory
tohle je chyba kdyz nefungují/chyběji přechody mezi levely. Casto to maji levely z různych modu ( treba level kordon z SGM nejde pouzit s levely z CS, hodi to tuhle chybu)


Uto Okt 07, 2014 11:18 pm
Profil
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 4 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 5 hostia


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron