S.T.A.L.K.E.R. - Komunita na scorpions.cz
http://forum.stalker.scorpions.cz/

Rsa Viper's Real Zone Mod (Echo-1)
http://forum.stalker.scorpions.cz/viewtopic.php?f=10&t=5186
Stránka 1 z 17

Autor:  Rsa Viper [ Sob Mar 29, 2014 1:33 pm ]
Predmet príspevku:  Rsa Viper's Real Zone Mod (Echo-1)

Obrázok


Aktuální verze: 6.5 (1,57 GB)
Ke stažení: Hlavní balíček
Na DMP blogu naleznete základní informace (jak na logy, řešení známých chyb a další).

Autor:  Rsa Viper [ Uto Apr 01, 2014 12:40 pm ]
Predmet príspevku:  Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 6

Mód je připraven a ke stažení!

Autor:  Bela [ Uto Apr 01, 2014 2:25 pm ]
Predmet príspevku:  Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 6

Rsa Viper píše:
Mód je připraven a ke stažení!


Gratulujem priateľu, moje oko naznačuje, že sa čoskoro do toho pustím. :wink:

Autor:  paus [ Štv Apr 03, 2014 6:05 pm ]
Predmet príspevku:  Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 6

v autoparku (druhá mise) pořád padá:
FATAL ERROR

[error]Expression : fatal error
[error]Function : CScriptEngine::lua_error
[error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp
[error]Line : 73
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : LUA error: ... shadow of chernobyl\gamedata\scripts\blowout.script:270: attempt to index a nil value


stack trace:

Autor:  Rsa Viper [ Štv Apr 03, 2014 9:08 pm ]
Predmet príspevku:  Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 6

Máš čistou instalaci s 1.0005 patchem a bez úprav? Mód byl testován tak dlouho a nikdy to kvůli tomuhle "důvodu" nespadlo.

Autor:  paus [ Pia Apr 04, 2014 12:15 am ]
Predmet príspevku:  Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 6

po reinstalu OS (win7-32bit)..první instalace SoC (orginál cz ) + patch 1.005 + mod (dle instrukcí) + dodatky (minimapa a neomezení pohledu)...úpravy jsem nedělal , neumím rozbalit .xdb soubory (to by mě taky zajímalo jak se to dá rozbalit )......zkusím to přeinstalovat a nebo ještě zahrát save před blowoutem
edit:
tak pomohl save před blow.,,problém byl asi s přijetím úkolu ( sos ) a já bohužel neměl lékárnu a ten stalker během blow. zhebnul , protože naskočilo něco jako info o nesplnění úkolu a hned pád do error (blow. právě probíhal)
edit II :
mám tady problém s úkolem od Wolfa...ten chce bednu dynamitu a zachránit Šikulu...ale jak to udělat .Šikula byl už tuhéj když jsem byl pro dynamit pro Sidoroviče a druhéj dynamit jsem nenašel (odevzdal jsem ho Sidor.)

Autor:  Electrofit [ Pia Apr 04, 2014 9:44 am ]
Predmet príspevku:  Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 6

Tak mám za sebou pár prvních chvil hraní a zatím se mi mod velice líbí :wink: akorát se mi stává že mi mizí stalkeři, třeba když přijdu v kordonu do vesničky tak tam nikdo není, ani wolf, když zajdu k Sidorovičovi a z5 tak se zase všichni objeví, stejně jak mám pozabíjet bandity v autoparku tak stalkeři co mi mají pomoct nikde nejsou a v autoparku taky nikdo, po znovu načtení se objeví, ne že by to byla nějaká mega chyba ale kazí to skvělý zážitek při hraní.

Autor:  Rsa Viper [ Pia Apr 04, 2014 12:56 pm ]
Predmet príspevku:  Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 6

paus: Tolik může umřít, ale hra asi nějak přestala počítat s tim blowoutem (navíc ta má verze nezabíjí). Jak řikám, mód byl testovanej křížem krážem a nikdy to takhle podivně nespadlo.
Hraní módu je více variabilní a taky to jede stylem "domysli si sám", takže pro tu lékárničku jsi si mohl zaběhnout třeba k Sidovi (má i na to dialog). Šikulu banditi většinou popraví, protože kvůli němu zemřel ten bandita, kterého najdeš v depu/mlýnu u mostu.

Electrofit: Zní to jako nějaký syndrom z Vist, nebo jako hardwarový problém, protože mód ničím takovým během testování (však se to testovalo pár let) netrpěl a ani při mé poslední závěrečné zkoušce (před vydáním) se nic takového nedělo.

Autor:  paus [ Pia Apr 04, 2014 1:04 pm ]
Predmet príspevku:  Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 6

jenom upozorním..úkol se aktivuje brzo a peníze v té době nemám...mám pár věcí , ale Sidor. nic nevykupuje a do vesnice jít nemůžu (lékárna je drahá)
edit:
jest-li jsem pochopil tak existovala i alter. cesta k lékárně ?

Autor:  Rsa Viper [ Pia Apr 04, 2014 1:05 pm ]
Predmet príspevku:  Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 6

Citácia:
třeba k Sidovi (má i na to dialog)


Edit: Ano, určitá část původních úkolů má nyní více možností v řešení.

Autor:  paus [ Pia Apr 04, 2014 2:11 pm ]
Predmet príspevku:  Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 6

Tak jdu na smetiště..zatím dobrý (ale těžký) ..opravdu některý věci fungují trochu jinak (no né trochu) a Wolf má smůlu tu zbran mu nedám !!!

Autor:  datastor [ Pia Apr 04, 2014 2:12 pm ]
Predmet príspevku:  Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 6

Electrofit: Zkontroluj si, jestli ti hra neběží na 1.0006 patchi a případně downgraduj na 1.0005. Měl jsem přesně tyhle problémy taky (akorát u sebe v DMP), když se aktualizovala Steam verze a já si toho nevšiml. Po načtení hry se přímo za mnou objevili tři další banditi namačkaní u sebe.

Autor:  Rsa Viper [ Pia Apr 04, 2014 2:13 pm ]
Predmet príspevku:  Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 6

paus: Však o tom to je :). Máš možnosti výběru a nikdy nemusíš dělat všechno.

Autor:  paus [ Pia Apr 04, 2014 2:23 pm ]
Predmet príspevku:  Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 6

No stejně jsem osel...vesele jsem se dal na pochod a ted zjistil co ta wolf zbran používá za munici...tak save zpět a splnit Wolfovi jeho přání , protože ta munice bude asi hodně pozdě (doprdele)

Autor:  Steewe [ Ned Apr 06, 2014 7:38 pm ]
Predmet príspevku:  Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 6

Zasekl jsem se v x16,nemůžu se dostat se čtyřmi granáty F1 a AKčkem přes kontroléra.Dá se zabít,nebo se musí nějakým způsobem přelstít?Proběhnout by to šlo,ale sebrat ještě dokumenty a oblek, ani náhodou.Jak jste dopadly vy?

Stránka 1 z 17 Všetky časy sú v GMT + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/