• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Ned Okt 20, 2019 2:50 pm



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 255 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Ďalší
 Rsa Viper's Real Zone Mod (Echo-1) 
Autor Správa
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pia Aug 26, 2016 11:51 am
Príspevky: 41
Bydlisko: Vesnice Zelenáčů v Kordonu
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 6
Krcatko: Kočkopes? Tak zkus ten mod zorehrát víc a hned tady neprudit že je tam habaděj zbraní a hov.. munice k nim :wink: Je mi jasný že si tak max. na Smeťáku nebo kde takže nevim kde tam můžeš vůbec najít nějákou mega zbraň :| Maximálně si tam tak viděl AK-74u :lol: a nediv se pokud si četl Manual k modu tak musíš vědět že je to "HardCore" takže je tam málo munice takže nevim co fakt řešíš :|

_________________
Pokud postavíš elektrárnu nestav jí na Ukrajině může to totiž dopadnout jako v roce 1986.....
Katastrofou a šílenstvým


Sob Aug 27, 2016 5:01 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Pia Sep 03, 2010 2:33 pm
Príspevky: 8
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 6
WolfsWeapon píše:
Krcatko: Kočkopes? Tak zkus ten mod zorehrát víc a hned tady neprudit že je tam habaděj zbraní a hov.. munice k nim :wink: Je mi jasný že si tak max. na Smeťáku nebo kde takže nevim kde tam můžeš vůbec najít nějákou mega zbraň :| Maximálně si tam tak viděl AK-74u :lol: a nediv se pokud si četl Manual k modu tak musíš vědět že je to "HardCore" takže je tam málo munice takže nevim co fakt řešíš :|


Pokud by jsi četl všechny příspěvky celé tak víš, jak jsem to s tím kočkopsem myslel. Ve všech modech co jsem kdy hrál byla šložka gamesdata a vždy se objevil nějaký balanc bullshit který jsem byl schopen díky config složky vyřešit, viz. OTS33 v datastor modu. Nebo třeba v jiném modu byl Groza 5,45 s dmg normální grozy na 9x39, dokonce i úšťovka byla stejná cca 300m/s. Vám to možná nevadí ale prostě pro mě je neakceptovatelné vídět grozu v mikroráži se staty 9x39 když to žere 5.45. Nebo Třeba AK74 a arsenal AK74 jsou statově jiné, textury mají jiné a dokonce i modely. Chápete to?

Ještě jednou zdůrazňuji, že se v každém modu objeví něco, co naprosto proteklo QA a je do nebe volající. Asi jsem moc velkej magnet nebo se zkrátka ve zbraních vyznám více než je zdrávo atd.

Jó a s tím garbage raději mlčím, úplně se mi zamotala hlava...


Sob Aug 27, 2016 5:17 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Str Sep 03, 2014 6:07 pm
Príspevky: 38
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 6
...no pokracujem dalej ..uvitaci vybor 8 skriatkov a 11 monolitakov pri labaku v mrtvom udoli je normalka alebo mam nejaky bonus , pretoze tato kombinacia je takmer neprejditelna...skriatkovia to tam mastia hlava-nehlava , ale na monolitakov neutocia . Ti dvaja nestastnici z Dolgu su tam chudaci . Ale podla hesla Mate problem? Saiga to za Vas vyriesi... som to nakoniec presiel . Monolitaci nebol problem , ale skriatkovia ano , ak by tam nebola anomalia mlyncek na maso neprejdem . 6-tich som nalakal tam a dvoch dorazil Saigou ...labak to uz sa celkom dalo , aj nasledne komando od armady . Potom sme zlikvidovali armadne stanoviste v Kordone pretoze ten vydriduch Sidorovic chce ten kufrik ...zaujimave ,ze v Kordone ma cakali dvaja Kontroleri a stado Pseudopsou ...no prezil som a vratil sa do Baru . Reku pobeham po okoli , splnim dajake ulohy budu penezi...nabalil som artefakty a hajde do Jantaru...a...cela divoka oblast mrtva , zoldaci lezia mrtvy v tuneliku alebo za nim , neviem co ich alebo kto dal dolu . Nasiel som Strasaka ...mrtvy zaseknuty v stene....takze som ochranoval Kruglova a zabijal zombikov . No a ked uz mi dali tie sluchatka , vezmem tu vestu pre Freedom co chce Lukas...co som celkom polahky aj spravil a behom do Armadnych skladov....a...vestu som odovzdal a co nevidim , uz som v minuse pre Dolg ....to ako zaco??? ze som odniesol vestu o ktorej nikto z Dolgu nevie nic...na nikoho z Dolgu som ani len nevystrelil , vzdy im pomaham a ejha uz som enemy...takze som zvedavy ako sa prebijem Barom ...hra mi o5 spadla...



FATAL ERROR

[error]Expression : false
[error]Function : CGameGraph::distance
[error]File : e:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrgame\game_graph_inline.h
[error]Line : 96
[error]Description : There is no proper graph point neighbour!


Ned Aug 28, 2016 10:41 am
Profil
Zástupce technické podpory
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv Júl 03, 2008 3:38 pm
Príspevky: 2416
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 6
Ano, máš tu divokost asi jako bonus. Já měl během x testování poměrně klid. Negativní ohodnocení Povinností za pomoc při sebrání předmetu pro Svobodu jsem odstranil a oprava je dostupná na první straně. Musíš ale načíst pozici před tím, než si oblek odevzdal.

Ten pád je chyba původní hry, kdy se AI při respawnu podaří objevit pod lokací a to nedokáže (pochopitelně) najít cestu. Vyřeší načtení starší pozice.


Ned Aug 28, 2016 11:07 am
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Str Sep 03, 2014 6:07 pm
Príspevky: 38
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 6
..neschopnost dvihat mrtvoly zapricinila kombinacia Exoskeletonu I a helmy Shere12 . Nasadil som Exo Monstrum a dvihanie zasa ide . Prilby a plynove masky nieje mozne predat - nikomu . Ma to tak byt ??? Hra po nasadeni helmy Shere 12 na Exo 1 nazapocita telepaticku obranu zo skeletonu 1 ( 20+40 ) . S tou ekonomikou by som daco spravil , pretoze cigarety su drahsie ako niektore zbrane a naboje - samozrejme pri predaji nie nakupe . Tu sa naozaj neoplati predavat zbrane nikomu a je jedno ci priatel alebo neutral....furt rovnako slabo....na Monstrum som zarobil len oberanim mrtvych a predajom artefaktov a mutantov vedcom...a Srubkar opravuje iba zbrane , obleky nie ...


Uto Aug 30, 2016 8:51 am
Profil
Zástupce technické podpory
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv Júl 03, 2008 3:38 pm
Príspevky: 2416
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 6
Nasazená maska nemění model postavy, takže je to hodně zvláštní, proč je nejde zvihat. Upravil jsem nyní model a ve většině případů už postavy táhnout šlo.
Prodávání masek aičkům uvolněno.
Telepatie u samotného obleku Mk1 byl jen neaktuální popisek.
Ceny cigaret se rovnají maximálně k nábojům, ale zbraně jsou vidět dražší (což odpovídá nastavení tabulek). U zbraní rozhoduje i jejich stav, to pak cenu sráží dál. Výkupní cena se neurčovala dle přátelství, pouze prodejní cena. Sekci pro výkup při přátelství jsem přidal.
Však to je dobře, že si na vybavení vyděláváš tímto způsobem.
Šroub obleky opravuje, ale musíš si sundat helmu. Když máš nasazený oblek s helmou, vzniká samostatný předmět, se kterým nelze přímo manipulovat. Opravářské sady tento "problém" nemají, protože se nepoužívá okno rozhovoru.

- Nový patch je dispozici!


Uto Aug 30, 2016 11:31 am
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Str Sep 03, 2014 6:07 pm
Príspevky: 38
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 6
ja fakt neviem ...po instalacii patchu sa hra uplnne zosypala a ani nenabootovala...log prazdny . Tak som to vratil vsetko na zaciatok a zas ...odmietla nastartovat . Po dokopirovani 9 archivu hra naskocila , ale save ani jeden....vobec nefunguju volitelne mody ...minimapa , vyhlad , ruky....toto som vytiahol z logu inak nula bodov...

FATAL ERROR

[error]Expression : ini_file.section_exist(section)
[error]Function : CTradeParameters::process
[error]File : e:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrgame\trade_parameters_inline.h
[error]Line : 111
[error]Description : cannot find section Ş HXťW7ô_ 


Uto Aug 30, 2016 3:22 pm
Profil
Zástupce technické podpory
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv Júl 03, 2008 3:38 pm
Príspevky: 2416
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 6
Nahodil jsem nový patch. Já žádný problém (ani předtím) po úpravách nezaznamenal. Minimálně autosavy fungují vždy, když se něco stane s uživatelskými pozicemi.


Uto Aug 30, 2016 3:42 pm
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pia Dec 26, 2014 3:04 am
Príspevky: 5
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 6
Pár postřehů:
- v mrtvolách se při přechodu z oblasti do oblasti respawnují itemy
- po aplikování patche nefunguje minimapa (nelze aktivovat volitelným balíčkem)
- je v pohodě, že Sidorovich mi dal míň rublů za misi na přinesení artefaktu než za kolik ho normálně vykupuje?
- dal jsi pryč viditelnou odměnu ještě před akceptováním mise schválně?


Uto Aug 30, 2016 7:48 pm
Profil
Zástupce technické podpory
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv Júl 03, 2008 3:38 pm
Príspevky: 2416
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 6
Stáhni znovu patch. Předchozí byl špatně nastavený.
Mise u Sidoroviče jsem opravoval, zahrnu v budoucích opravách.
Před vydáním zobrazování odměn fungovalo, takže tady je vidět, jak si hra vymejšlí. Pokusím se to nějak opravit.


Uto Aug 30, 2016 7:56 pm
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pia Aug 26, 2016 11:51 am
Príspevky: 41
Bydlisko: Vesnice Zelenáčů v Kordonu
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 6
Mod hraju od vydání a zatím je to maso :wink:
Jen často nějákej ten bugáž zabolel, ale patche to spravily
Zatim jsem v Baru, a dál se mi nechce :D protože prozkoumávání v tomhle modu je libový a zábavnější než ve vanille :wink:
Už moc dobře si nepamatuju co mě dál čeká, protože 6.0 jsem odehrál bůh vý kdy :D
6.2 tak tam jsem se dostal max. do Baru a dál jsme nešel(Moc divoký to na mě bylo)
Jinak tenhle mod je fakt výbornej a doporučuji Stalkerům Veteránům a Mistrům :wink:

_________________
Pokud postavíš elektrárnu nestav jí na Ukrajině může to totiž dopadnout jako v roce 1986.....
Katastrofou a šílenstvým


Str Aug 31, 2016 10:54 am
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Str Sep 03, 2014 6:07 pm
Príspevky: 38
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 6
Musim pochvalit Oparinovo , to je uplnny masaker sa odtial prebit v kosielke s nozom...mal som 6 nabojov do pusky a tri do pistolky....jednoznacne palec hore veduci :!: v Brain labaku mi nefungovali savy , tak som to daval naraz , hra vzdy spadla pri pokuse nacitat uzivatelsku poziciu , ale log prazdny... teraz idem najst tu mapu Oparinova , chlapca nikde nieto...


Pia Sep 02, 2016 9:04 am
Profil
Zástupce technické podpory
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv Júl 03, 2008 3:38 pm
Príspevky: 2416
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 6
Ten problém s ukládáním v laboratoři je známá chyba, ale neznám důvod. Jak budeš poblíž vstupu, kde se spustí odpočet, tak ukládání obvykle funguje.


Pia Sep 02, 2016 10:05 am
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pia Feb 13, 2009 8:41 pm
Príspevky: 106
Bydlisko: Pustá Kamenice
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 6
Krcato-pokud sis upravoval složku gamesdata, tak sis změnil leda prdík. Nejde o to, že se vyznáš ve zbraních, ale že jsi zamindrákovanej hnidopich. Pokud si chceš změnit 1 na 1,0001, tak si to změň a neotravuj s tím. Nikoho to nezajímá.


Pia Sep 02, 2016 10:47 am
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pia Feb 13, 2009 8:41 pm
Príspevky: 106
Bydlisko: Pustá Kamenice
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 6
Pajo ty máš asi hodně divoký PC :twisted: Ať Viper vydá cokoliv, vždycky máš divočinu :D . Ale zlákalo mě to a taky se na to zase podívám :D


Pia Sep 02, 2016 10:52 am
Profil
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 255 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na: