S.T.A.L.K.E.R. - Komunita na scorpions.cz
http://forum.stalker.scorpions.cz/

DMP 8
http://forum.stalker.scorpions.cz/viewtopic.php?f=10&t=4848
Stránka 38 z 38

Autor:  Medved74 [ Pia Aug 30, 2019 5:12 pm ]
Predmet príspevku:  Re: DMP 8

Rsa Viper píše:
Ahoj, přihoď konec z logu. Návod na jeho nalezení je na DMP blogu a nebo i tady na fóru.


Loading models...

FATAL ERROR

[error]Expression : Invalid data
[error]Function : CRender::texture_load
[error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrRender\Texture.cpp
[error]Line : 309
[error]Description : D3DXGetImageInfoFromFileInMemory (S->pointer(),S->length(),&IMG)
[error]Arguments : e:\program files (x86)\thq\s.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobyl\gamedata\textures\act\act_beslker.dds


stack trace:

Autor:  Rsa Viper [ Pia Aug 30, 2019 5:25 pm ]
Predmet príspevku:  Re: DMP 8

Tohle je typ pádu ohledně nedostatku paměti. Můžeš zkusit hrát s parametrem -noprefetch nebo snížit detaily. Moc toho udělat nejde - ani na internetu s tím nedokázali pomoct. Základní hra ti bez módu běží v pořádku?

Autor:  Medved74 [ Pia Aug 30, 2019 5:47 pm ]
Predmet príspevku:  Re: DMP 8

Beží mi úplně normálně a to i s mody complete, elite, DMP8 a mnoho dalších. Mám nové PC s i5 8 generace, grafiku GTX1050, 8GB RAM DDR4. Všechny mody se spustí na rozlišení 1920x1080 a maximální detaily, jen zde je problém, pokusím se snížit rozlišení a dám vědět. Ale jak jsem psal, dříve fungoval a to na mnohem horším PC a vím, že se něco měnilo, ale nevím již co. Jinak díky.

Autor:  Rsa Viper [ Pia Aug 30, 2019 5:59 pm ]
Predmet príspevku:  Re: DMP 8

Ještě jsem narazil na druhou alternativu a to, že je balíček s módem špatně stažený. Pokud ti běží DMP 8, tak na jednu stranu je lepší zůstat na něm a dál to neřešit.

Autor:  Medved74 [ Pia Aug 30, 2019 6:13 pm ]
Predmet príspevku:  Re: DMP 8

Pokusil jsem se snížit vše, co šlo. Bez významu a stále padá. Škoda, že není nikdo, kdo by ho ještě měl funkční. Na DMP8 mi vadí jen to, že ač dám možnost znázornit mapu do rohu obrazovky, tak mi neukazuje žádné NPC. Jde asi jen o to, zvyknout si na to. Jinak balík byl se spouštěčem a fungoval, pamatuji se, že se jen něco měnilo a jednalo se o známou chybu. Víc už si nepamatuji. Ale díky i tak za radu.

Autor:  Medved74 [ Sob Aug 31, 2019 1:15 pm ]
Predmet príspevku:  Re: DMP 8

Pro Datastora.
Ahoj. Poslal jsem ti email s tím, že jsem mod našel. Leč jak vidíš, tak mám potíže ho spustit. Údajně se jedná o chybu s nedostatkem paměti, ale mám nový výkonný herní PC, SSOCH rozjedu na maximum detailů s rozlišením 1920x1080 jak s Complete modem, tak i s DMP8. To ale i každou jinou náročnou hru, včetně dalších Stalkerů s mody, takže pamětí to nebude. Vím, že tam byla chyba a musela se opravit, ale nevím již jak. Ano, DMP8 je super, ale jak jsem psal, i po instalaci mapy do rohu nevidím ostatní NPC stalkery. Rád bych si zopakoval DMP7 a proto se zeptám, když mod pošlu, byla by možnost se na něj podívat a zjistit, kde ta potvora chyba je? :( Jak jsem psal, nic si nepamatuji. Díky. :wink:

Autor:  Medved74 [ Sob Aug 31, 2019 8:43 pm ]
Predmet príspevku:  Re: DMP 8

Ahoj.
Tak již vím čím to je, že to nejde spustit a při načítání nové hry to háže zpět do Windows. Bylo to způsobené textury které chybí. Našel jsem to zde ve fóru, ale odkaz ke stažení opravy je již nefunkční. Pokud by ho někdo měl, dejte mi prosím vědět. Díky. :wink:

Autor:  Rsa Viper [ Ned Sep 01, 2019 6:55 am ]
Predmet príspevku:  Re: DMP 8

To by spadlo s důvodem "Can't find texture", ale budiž. Z DMP 8 si zkopíruj složku act z textures a nahraď (nemazat) tu v DMP 7.

Stránka 38 z 38 Všetky časy sú v GMT + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/