• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pia Júl 10, 2020 4:21 pm



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 14 ] 
 problém s módem Oblivion Lost Ultimate 
Autor Správa
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Sep 19, 2010 3:08 pm
Príspevky: 345
Bydlisko: Támhle
Odpoveď s citáciou
Poslať problém s módem Oblivion Lost Ultimate
Zdar,stáhl jsem si modpack Oblivion Lost Ultimate ale v inventáři a u obchodníků mám naprosto zblblý ikony všeho.Dávám pár screenů:http://imageshack.us/photo/my-images/228/suitw.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/846/15417995.jpg/


Mám grafiku ATI Radeon X1200 256Mb

_________________
Je tuze nebezpečné mít pravdu ve věcech, ve kterých se zmýlili mocní.
- Voltaire
Obrázok


Ned Júl 10, 2011 1:35 pm
Profil
Zástupce technické podpory
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv Júl 03, 2008 3:38 pm
Príspevky: 2416
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: problém s módem Oblivion Lost Ultimate
Musíš si nastavit detail textur na střední (v rozšířeném nastavení). Je to kvůli špatně nastavené kompresi při ukládání.


Ned Júl 10, 2011 1:57 pm
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Sep 19, 2010 3:08 pm
Príspevky: 345
Bydlisko: Támhle
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: problém s módem Oblivion Lost Ultimate
Ok zkusím to a pak napíšu.

_________________
Je tuze nebezpečné mít pravdu ve věcech, ve kterých se zmýlili mocní.
- Voltaire
Obrázok


Ned Júl 10, 2011 2:04 pm
Profil
Zástupce technické podpory
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv Júl 03, 2008 3:38 pm
Príspevky: 2416
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: problém s módem Oblivion Lost Ultimate
Pokud to nebude fungovat, tak bych mohl zkusit texturu překomprimovat - jdi do gamedata\textures\ui\ a nahraj na edisk nebo ulož.to ui_icon_equipment.dds.


Ned Júl 10, 2011 2:07 pm
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Sep 19, 2010 3:08 pm
Príspevky: 345
Bydlisko: Támhle
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: problém s módem Oblivion Lost Ultimate
Hmm,nefunguje to,tak tady to máš:http://www.ulozto.cz/9626483/ui-icon-equipment-dds

_________________
Je tuze nebezpečné mít pravdu ve věcech, ve kterých se zmýlili mocní.
- Voltaire
Obrázok


Ned Júl 10, 2011 2:17 pm
Profil
Zástupce technické podpory
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv Júl 03, 2008 3:38 pm
Príspevky: 2416
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: problém s módem Oblivion Lost Ultimate
Tady to máš: http://www.uloz.to/9626671/ui-icon-equipment-7z - jsou tam soubory ve třech různých kompresích. S jednou by to snad mělo fungovalo ;).


Ned Júl 10, 2011 2:40 pm
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Sep 19, 2010 3:08 pm
Príspevky: 345
Bydlisko: Támhle
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: problém s módem Oblivion Lost Ultimate
Teď fungujou jen ikony co jsou v základní hře,nový zbraně,munice atd. jsou neviditelný.

_________________
Je tuze nebezpečné mít pravdu ve věcech, ve kterých se zmýlili mocní.
- Voltaire
Obrázok


Ned Júl 10, 2011 3:10 pm
Profil
Zástupce technické podpory
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv Júl 03, 2008 3:38 pm
Príspevky: 2416
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: problém s módem Oblivion Lost Ultimate
Tak hold nemůžeš čekat, že ti bude každý rozsáhlejší mód fungovat bez problému, když máš slabou sestavu. Originální Oblivion Lost 2.2 by ti ale fungovat měl.


Ned Júl 10, 2011 3:26 pm
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Sep 19, 2010 3:08 pm
Príspevky: 345
Bydlisko: Támhle
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: problém s módem Oblivion Lost Ultimate
Tak,už stahuju OL 2.2,už jsem ho jednou měl a fungoval dobře,moc dík za tvojí snahu mi pomoct.

_________________
Je tuze nebezpečné mít pravdu ve věcech, ve kterých se zmýlili mocní.
- Voltaire
Obrázok


Ned Júl 10, 2011 4:10 pm
Profil
Součást Zóny
Součást Zóny
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Máj 07, 2008 10:04 am
Príspevky: 2159
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: problém s módem Oblivion Lost Ultimate
A rozdiel oproti normalnej verzii, je ze tam nacpali bazilion zbrani?

_________________
Galbadia hotel soundtrack page


Pon Júl 11, 2011 6:44 am
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Sep 19, 2010 3:08 pm
Príspevky: 345
Bydlisko: Támhle
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: problém s módem Oblivion Lost Ultimate
Něco takovýho,ale třeba na začátku nesmíš do vesničky zelenáčů,musíš Sidovi donýst artefakt,na Tolika nalítává ta helikoptéra která po chvíli začala lítat na mě a další blbosti.

_________________
Je tuze nebezpečné mít pravdu ve věcech, ve kterých se zmýlili mocní.
- Voltaire
Obrázok


Pon Júl 11, 2011 8:15 am
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Dec 12, 2010 6:42 pm
Príspevky: 166
Bydlisko: Mielenkiintoinenkaupunki
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: problém s módem Oblivion Lost Ultimate
Hele,k tomu problému s ikonami v inventáři: Je možné, že autor modu chybně uložil .dds soubor,takže se mu změnila velikost (u .dds se to občas stane,když se hýbe během editace s vrstvami apod.) takže např to místo 1024x2048 px má 1025x2048. Je potřeba ten soubor otevřít třeba v GIMPU a tam ho upravit opět na původní rozuměry (rozměry mohou být jen násobky čísla 2 či jak to vysvětlit, prostě 1024,2048,4096 ted si nepamatuju výraz pro tyhle čísla :D ) a potom uložit,a mělo by to jít.

_________________
Obrázok
Monet stalkers, yksi Vyöhyke...monet ihmiset, yksi tarina...Advancer, suomen stalker.
Advancer's modpack - Seznam změn a download
Onnea, stalkers!


Pia Júl 15, 2011 5:29 pm
Profil
Zástupce technické podpory
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv Júl 03, 2008 3:38 pm
Príspevky: 2416
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: problém s módem Oblivion Lost Ultimate
Kdyby to mělo špatné rozlišení, tak by to nefungovalo ani autorovi a ostatním, co si mód stáhli na filefrontu ;). Problém je prostě slabý hardware.


Pia Júl 15, 2011 5:43 pm
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Sep 19, 2010 3:08 pm
Príspevky: 345
Bydlisko: Támhle
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: problém s módem Oblivion Lost Ultimate
Jojo to je svatá pravda,já mám tohle:
ATI Radeon X1200 256Mb
AMD Athlon procesor 2650e 1,6 Ghz
3Gb ram

Ale na stalkera SoCh to stačí,ostatní se docela sekaj :oops: .

_________________
Je tuze nebezpečné mít pravdu ve věcech, ve kterých se zmýlili mocní.
- Voltaire
Obrázok


Sob Júl 16, 2011 8:29 am
Profil
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 14 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 7 hostia


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron