• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Uto Sep 17, 2019 11:28 am



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 215 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 11, 12, 13, 14, 15  Ďalší
 [Ako modifikovať Stalkera] Rôzne drobné úpravy 
Autor Správa
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: [Ako modifikovať Stalkera] Rôzne drobné úpravy
config/ui/inventory_new.xml a inventory_new_16.xml, pokud jde čistě jenom o okno inventáře postavy. Úpravou textury si nepomůžeš, protože jde jenom o vertikální a horizontální čáry.

_________________
Obrázok


Str Feb 20, 2013 4:13 pm
Profil WWW
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Sob Dec 31, 2011 10:08 am
Príspevky: 180
Bydlisko: NPP - strecha, na lehátku
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: [Ako modifikovať Stalkera] Rôzne drobné úpravy
Ja som chcel len zväčšiť mierku v inventary.

_________________
Je len jedno miesto, kde Chuck Norris nebol, v Zóne
Obrázok


Str Feb 20, 2013 8:44 pm
Profil WWW
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Sob Dec 31, 2011 10:08 am
Príspevky: 180
Bydlisko: NPP - strecha, na lehátku
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: [Ako modifikovať Stalkera] Rôzne drobné úpravy
Ak som to správne pochopil:
x a y sú počiatočné hodnoty danej tabuľky(pistol, automatic, suit, bag...), pričom width je ďalej šírka a height je výška tabuľky od bodov x a y
Čo ma trápi viac sú rows a cols, chápem dobre že ak je rows=2 a cols=6, potom má daná tabuľka na výšku 2 kocky a na šírku 6?
Súbor Inventory je pôvodný a Inv. new je nový, aktuálny pre mod?

_________________
Je len jedno miesto, kde Chuck Norris nebol, v Zóne
Obrázok


Str Feb 20, 2013 8:56 pm
Profil WWW
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: [Ako modifikovať Stalkera] Rôzne drobné úpravy
No a právě v těhle konfizích si to nastavíš. Souřadnice sis tipnul dobře (je potřeba i správně nastavit šířku tak, aby ti krajní předměty vůbec šly použít), rows jsou řádky a cols sloupce.

Pro inventář se používá jenom ta dvojice s _new přídomkem, původní inventory.xml se používaly v buildech.

_________________
Obrázok


Str Feb 20, 2013 9:53 pm
Profil WWW
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Sob Dec 31, 2011 10:08 am
Príspevky: 180
Bydlisko: NPP - strecha, na lehátku
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: [Ako modifikovať Stalkera] Rôzne drobné úpravy
Diki a sorry, ja som myslel súbory inventory_new a inventory_new16. Moja chyba. :cry:
Teraz je to super.
http://www.moddb.com/mods/legendary-adv ... s-required

_________________
Je len jedno miesto, kde Chuck Norris nebol, v Zóne
Obrázok


Str Feb 20, 2013 10:20 pm
Profil WWW
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Sob Dec 31, 2011 10:08 am
Príspevky: 180
Bydlisko: NPP - strecha, na lehátku
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: [Ako modifikovať Stalkera] Rôzne drobné úpravy
Animacie pre zbrane sú vlastne meshe v gamedata?

_________________
Je len jedno miesto, kde Chuck Norris nebol, v Zóne
Obrázok


Pia Feb 22, 2013 11:21 pm
Profil WWW
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Apr 04, 2011 6:24 pm
Príspevky: 187
Bydlisko: Pripyat
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: [Ako modifikovať Stalkera] Rôzne drobné úpravy
GenezisO: animace ve stínu jsou dány přímo do modelů. V Clear sky a COP jsou dány animace a modely zvlášť jako samostatné soubory, ale oboje ve stejné složce (nejčastěji)


Štv Máj 16, 2013 6:29 am
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Sep 04, 2013 8:48 am
Príspevky: 1
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: [Ako modifikovať Stalkera] Rôzne drobné úpravy
Zdravím. Už delší dobu jsem měl Stalkera modifikovaného... píši ohledně opasku na artefakty, mam jej upravenej na 16 artefaktů, vše funguje až do rozlišení 1280×...(včetně), když dám větší, hra mi po „nahlédnutí do inventáře“ spadne... dle dumpu sem zjistil, že je to tím opaskem... pak sem přišel na to, že hra při vyšším rozlišení v inventáři opasku na artefakty zobrazí jen 5 okýnek... takže v tom to nejspíš je... otázka zní, ví někdo, kde to upravim, aby to fungovalo i pro vyšší rozlišení? Předem díky.


Str Sep 04, 2013 9:06 am
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pia Feb 13, 2009 8:41 pm
Príspevky: 106
Bydlisko: Pustá Kamenice
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: [Ako modifikovať Stalkera] Rôzne drobné úpravy
Je možno zpomalit samovolné uzdravování? Lékarničky nějak ztrácí na důležitosti, když po každé náročné situaci stačí minutu počkat.


Uto Dec 31, 2013 3:42 am
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Sob Jún 21, 2008 8:51 am
Príspevky: 492
Bydlisko: CV
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: [Ako modifikovať Stalkera] Rôzne drobné úpravy
To máš asi připnutý na opasku artefakt , který způsobuje uzdravování...tak ho jednoduše vlož zpět do batohu a nepoužívej ten to artefakt....a nebo máš oblek který opět způsobuje uzdravování (tak ho vyměn)


Uto Dec 31, 2013 10:32 am
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pia Feb 13, 2009 8:41 pm
Príspevky: 106
Bydlisko: Pustá Kamenice
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: [Ako modifikovať Stalkera] Rôzne drobné úpravy
Nemám na opasku žádnej artefakt a oblek mám ze začátku hry. Nemám nic zvláštního, to bych se neptal


Uto Dec 31, 2013 11:17 am
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: [Ako modifikovať Stalkera] Rôzne drobné úpravy
Zrovna minutu ten uzdravovací proces rozhodně netrvá. Ve Stalkerech je tenhle samoléčící proces kvůli artefaktům a proto ho ani přes konfig nejde úplně vypnout. Co ale můžeš zkusit, je najít si v actor.ltx (gamedata\config\creatures) řádek health_restore_v a hodnotu u něj přepsat na nulu. Jak už jsem ale psal, nevypneš ho úplně.

_________________
Obrázok


Uto Dec 31, 2013 1:29 pm
Profil WWW
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pia Feb 13, 2009 8:41 pm
Príspevky: 106
Bydlisko: Pustá Kamenice
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: [Ako modifikovať Stalkera] Rôzne drobné úpravy
Díky, zkusím to. Vypnout to ani nechci, jen zpomalit.


Uto Dec 31, 2013 2:58 pm
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pia Feb 13, 2009 8:41 pm
Príspevky: 106
Bydlisko: Pustá Kamenice
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: [Ako modifikovať Stalkera] Rôzne drobné úpravy
Další zbytečný dotaz:) Můžou mutanti běhat rychleji, pomaleji? Zkoušel jsem MinSpeed, MaxSpeed, ale změny jsem si nevšimnul.


Sob Jan 11, 2014 2:30 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: [Ako modifikovať Stalkera] Rôzne drobné úpravy
Jenom hodně omezeně. Pokud se jejich rychlost přežene, nebude korespondovat s animací modelu a hra spadne. Navíc minSpeed a MaxSpeed sekcí je v jednom konfigu vždycky víc pro každou jednotlivou skupinu (_weak, _normal, _strong a podobně).

_________________
Obrázok


Sob Jan 11, 2014 10:24 pm
Profil WWW
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 215 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 11, 12, 13, 14, 15  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron