• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Štv Máj 28, 2020 3:53 pm



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 3 ] 
 Spací pytel ABC ve stylu AMK 
Autor Správa
Zelenáč

Registrovaný: Pon Máj 05, 2008 7:04 pm
Príspevky: 95
Odpoveď s citáciou
Poslať Spací pytel ABC ve stylu AMK
Zdravíčko, testuju spací pytle od ABC a taky od AMK z Priboi story. Oba sou dobré, ale AMK má nějaký upravený script, že když naběhne meníčko s výběrem délky spánku a zmáčknu ESC, tak okénko zmizí, ale SPACÍ PYTEL JE V INVENTÁŘI. Když toto samé provedu s ABC, tak pytel zmizí a nevytvoří se. Nevíte někdo, čím by to mohlo bejt?
Sem si stopro jistej, že je to takový ten kód s tím create obj (sleep_bag) nebo tak nějak, ale kam ho vrazit, aby i při opuštění meníčka ESC pytel zůstal?

PS: Omluvte mě, že tak otravuju, ale sem už takový.....zkrátka puntičkář :-D


Ned Júl 19, 2009 5:58 pm
Profil
Zástupce technické podpory
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv Júl 03, 2008 3:38 pm
Príspevky: 2416
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Spací pytel ABC ve stylu AMK
Teda to slovo meníčko bych spíš změnil na menu...
---
Všechno máš popsáno v tématu Repair kit (napořád)


Ned Júl 19, 2009 6:44 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Pon Máj 05, 2008 7:04 pm
Príspevky: 95
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Spací pytel ABC ve stylu AMK
To sem zkoušel dát někam do toho scriptu ten řádek, ale nejde to. V AMK spacáku se ten pytel vytvoří hned zpátky když naběhne to menu. Kdybych to dal do bind stalker scriptu, tak se to vytvoří pokaždý co začnu novou hru nebo když uložim a nahraju, ale při každym nahrání hry se vytvoří položka navíc, takže tam bude 2x, 3x.....já bych chtěl udělat to, aby se vytvořil ihned, co naběhne menu - čili i když zmáčknu ESC, tak abych měl jistotu, že tam bude (aniž bych spal, protože u ABC musíš spát, aby se vytvořil).

PS: tim meníčkem sem myslel to, že je to malinký....menu je pro mě třeba hlavní menu hry (nebo menu ve fast foodu je možnost, ale to tu neřešíme:-D)


Ned Júl 19, 2009 8:36 pm
Profil
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 3 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron