• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Uto Apr 07, 2020 9:03 am



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 18 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
 Repair kit (napořád) 
Autor Správa
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Mar 17, 2009 9:03 pm
Príspevky: 7
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Repair kit (napořád)
ak ti to nejaky cas fungovalo a potom si naraz o obidve veci prisiel, nepridaval alebo nemenil si nieco? repair kir sa riesi inde ako spacak, mali by byt od seba nezavisle. Ked si ich chces teraz vytvorit po novom loade, mozes urobit dve veci, bud pridaj ak mas ten amk_mod.script za funkciu check_spawn() riadok alife():create (pre kazdu vec), alebo pre povodnu hru uprav bind_stalker.script ako pise spandau (pre kazdu vec samozrejme). Takto sa ti tie veci vytvoria zakazdym po novom loade, resp. save/loade takze tie riadky potom vymaz. Ktory mod upravujes? Ked spustis novu hru, chova sa to stale rovnako?

_________________
let's live in alife...


Ned Júl 05, 2009 7:27 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Pon Máj 05, 2008 7:04 pm
Príspevky: 95
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Repair kit (napořád)
Problém je ale v tom, že kdykoliv dám quicksave a pak quickload tak se mi ta věc udělá a mám jí 2x, 3x, 4x..... takže ten repair kit nesmí bejt ve scriptu "bind_stalker", ale musim ho získat od wolfa (jednorázově). Měnil jsem jednu věc v repair kitu a to, aby neopravoval oblek, ale jelikož sem na tohle trošku lamák, tak sem to asi podělal a pak mi zmizely obě věci. Ve funkci bind_stalker je funkce "on_item_drop", kterou využívá jak 1. spacák, tak 2. repair kit (1. abc_sleep.uptabc a 2. ngcmod.itemuse).

Podle mě, to ale bude tim, že jsem měni hodnoty v repair kitu a udělal jsem to špatně. Nemohl byste mi to někdo předělat a umazat kousek toho scriptu, aby neopravoval slot_6, čili oblek???

Jinak, aby se mi repair kit objevoval, tak jsem tam dal ten dlouhý řádek "alife..blabla" za funkci "if string find(obj name repair kit) nebo tak nějak. NEDÁVAL JSEM TO ÚPLNĚ NAKONEC


Ned Júl 05, 2009 8:07 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Pon Máj 05, 2008 7:04 pm
Príspevky: 95
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Repair kit (napořád)
Takže problém byl vyřešen, pohrabal sem se v tom scriptu a zaměnil dvě čísla a dvě znaménka a docílil sem toho, co jsem chtěl - neopravuje to oblek a (musim zaklepat) nezmizí to z inventáře. Zkoušel sem kombinovat spacák i repair kit za sebou a tak a je to ok.

Díky za všechny rady a pomoci.


Uto Júl 14, 2009 11:41 am
Profil
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 18 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron