• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Uto Apr 07, 2020 9:00 am



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 7 ] 
 změna nesené váhy 
Autor Správa
Zelenáč

Registrovaný: Str Jún 17, 2009 1:40 pm
Príspevky: 3
Odpoveď s citáciou
Poslať změna nesené váhy
Zdarec. Kde upravit data pro změnu váhy nesených věcí? V CS to šlo v souboru actor a system, ale tady upravím system a ze hry zmizí všechny osoby. Mám verzi od cd projecz 1.006


Str Jún 17, 2009 8:47 pm
Profil
Expert
Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Sob Nov 15, 2008 2:42 pm
Príspevky: 862
Bydlisko: Někde v Zóně
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: změna nesené váhy
Sice se to tu určetě řešilo, nechce se mi hledat kde, ale dobře tedy: váha věcí je v jejich konfigu - pokud chceš, aby chleba vážil tunu, otevři v notepadu gamedata/configs/misc/items.ltx a nejdi si sekci bread. Tam najdi řádek inv_weight a ten přepiš na takovejch 10000 :twisted: ne, dělám si srandu, to poznáš, jak to změnit. (o kus, dle potřeby)
Pokud si myslel tu otázku jinak, jako nosnost, ta se upravuje v actor a system.ltx, je nutné přepsat jenom řádky
max_item_mass (actor)
max_weight (system)
tam je váka v kilech(60 = 60kg nosnosti)
snad sem na nic nezapomněl

_________________
Obrázok
Obrázok
Obrázok
That is not traditional fire.


Str Jún 17, 2009 9:16 pm
Profil ICQ
Zelenáč

Registrovaný: Str Jún 17, 2009 1:40 pm
Príspevky: 3
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: změna nesené váhy
To jsem udělal ale po této úpravě mě zmizi všechny osoby v zóně. Zůstane jen překupník na startu. Když změním hodnotu v actoru tak se nic nezmění a pokud dám do gamedata soubor system i bez jakékoliv upravy tak su bez lidí.


Štv Jún 18, 2009 8:16 am
Profil
Součást Zóny
Součást Zóny
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Dec 17, 2007 8:36 pm
Príspevky: 2151
Bydlisko: Po dlouhých pěti letech konečně opět uklizený pokojík
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: změna nesené váhy
To záleží kde jsi sehnal onen soubor System.ITX.
Máš svuj rozbalenej z archivu gamedata.db0 nebo si ho zkopíroval z nějaké modifikace?

_________________
Balada pro hospodského rváče:
Všichni chlapi v hospodě měli krví potřísněné ruce.
Jenom já hubu ...

Sergeant Of The Master Sergeants Most Important Person Of Extreme Sergeants TO THE MAX!


Štv Jún 18, 2009 12:35 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Str Jún 17, 2009 1:40 pm
Príspevky: 3
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: změna nesené váhy
Mám rozbalenej svůj. Váha se změní, ale jak říkám ve hře není živáčka. Zkusit tu znížit na verzi 1.004?


Štv Jún 18, 2009 1:27 pm
Profil
Expert
Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Sob Nov 15, 2008 2:42 pm
Príspevky: 862
Bydlisko: Někde v Zóně
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: změna nesené váhy
Normálně by změna konfigu neměla vadit jinajm verzím, ale pokud si neměnil nic jinýho... předtim v zóně bylo živo? Na 04 se dá jít přes hispano patcher, ale je tam potom problém se zvukem a nedavno tu někdo zakládal téma s jiným patchrem. Je to divný... asi je zbytečný, ptát se, zda si přepisoval jenom ty dvě hodnoty?

_________________
Obrázok
Obrázok
Obrázok
That is not traditional fire.


Štv Jún 18, 2009 4:24 pm
Profil ICQ
Součást Zóny
Součást Zóny

Registrovaný: Štv Apr 02, 2009 5:25 pm
Príspevky: 1968
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: změna nesené váhy
Já si do hmotností rýpal i s nejnovějšíma patchema, opravdu bych si nebyl jistý, že měníš jen to, co se měnit má.


Pia Jún 26, 2009 4:54 pm
Profil
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 7 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron