• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Uto Máj 26, 2020 12:12 am



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 16 ]  Choď na stránku 1, 2  Ďalší
 realismod 
Autor Správa
Zelenáč

Registrovaný: Ned Feb 08, 2009 6:04 pm
Príspevky: 31
Bydlisko: Zona
Odpoveď s citáciou
Poslať realismod
mám realismod a trade mod a pořád mě zabijí i když mám cheaty na zdraví to teda nechápu je to chyba ??? :(


Naposledy upravil mikesb dňa Sob Mar 21, 2009 11:44 pm, celkovo upravené 1



Sob Mar 21, 2009 11:19 pm
Profil ICQ WWW
Poloupírský pravopisný recidivista
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Jún 10, 2007 10:18 am
Príspevky: 1769
Odpoveď s citáciou
Poslať 
A ktože ťa zabíja? Ak ľudia, tak je to reálnou účinnosťou zbraní... ak nie tak je to asi niečim iným... (môžem osobný dotaz?)

_________________
"krční páteř křupne, když se na ni dupne."


Sob Mar 21, 2009 11:40 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Na Stalkera cheaty? To to radši nehraj...

_________________
Obrázok


Ned Mar 22, 2009 12:01 am
Profil WWW
Zelenáč

Registrovaný: Ned Feb 08, 2009 6:04 pm
Príspevky: 31
Bydlisko: Zona
Odpoveď s citáciou
Poslať 
cheaty mám proto že mě pořád zabijejí ale jinak ho skoro nikdy nemám :)


Ned Mar 22, 2009 12:24 am
Profil ICQ WWW
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Nov 09, 2008 4:55 pm
Príspevky: 367
Bydlisko: Kordon
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Tak je začni konečně zabijet ty.Já mám dán realistmod 0.9.9.1.něco, už si nepamatuju a navíc Facktory wars mod a nedá se říci že by mě tam zabila jediná kulka.A to díky Factory wars je tam zmatek+divoký západ,a žiju bez berliček jako máš ty.To znamená že to je rukama. :lol: Anebo napiš jaký ten realismod máš a když tak nech na něj odkaz.

PS:to mám jěště omezené lékárny i jejich léčivost,takže by ses mohl více snažit a nechodit naproti kulkám a občas i uhnout.Nebo sniž obtížnost. :wink:

Edit:Měl bys taky hledat nebo kupovat lepší obleky. :wink:


Ned Mar 22, 2009 12:58 am
Profil ICQ WWW
Zelenáč

Registrovaný: Ned Feb 08, 2009 6:04 pm
Príspevky: 31
Bydlisko: Zona
Odpoveď s citáciou
Poslať 
http://stalker.filefront.com/file/Realism_Mod;77806

_________________
S.T.A.L.K.E.R. - povinnost


Ned Mar 22, 2009 12:04 pm
Profil ICQ WWW
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Nov 09, 2008 4:55 pm
Príspevky: 367
Bydlisko: Kordon
Odpoveď s citáciou
Poslať 
No,tak jsem se podíval namátkou na popisky AK a nějaké munise.
Třeba AK není účinnější než předtím protože sám jsem si AK upravoval aby bylo účinnější.
A munise nemá zvětšenou ranivost ani průstřel.
Ale jestli jsi byl zvyklí na to že se tam předtím postavy do sebe střílely půl hodiny než někdo padnul tak to potom aji chápu.
Ale jestli je to na tebe moc tak si dej ten mod -realism_mod_0.9.1.1 a třeba ti to půjde líp. :wink:

Tady ho máš.

http://uloz.to/1500262/realism_mod_0.9.1.1.exe

EDIT:Jak Viper říkal ,path 1.0004 :wink:


Naposledy upravil Ronins Tiger dňa Ned Mar 22, 2009 3:50 pm, celkovo upravené 2



Ned Mar 22, 2009 3:18 pm
Profil ICQ WWW
Zelenáč

Registrovaný: Ned Feb 08, 2009 6:04 pm
Príspevky: 31
Bydlisko: Zona
Odpoveď s citáciou
Poslať 
díky na jakou verzi to je na 1.1 ??? No těd jsem to stahl ale nejak to nefaká :(

_________________
S.T.A.L.K.E.R. - povinnost


Ned Mar 22, 2009 3:24 pm
Profil ICQ WWW
Zástupce technické podpory
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv Júl 03, 2008 3:38 pm
Príspevky: 2416
Odpoveď s citáciou
Poslať 
mikesb: Žádná verze hry 1.1 není ;) Jedině ten neoficiální beta patch a ten je na nic - Sežeň si patch 1.0004


Ned Mar 22, 2009 3:29 pm
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Nov 09, 2008 4:55 pm
Príspevky: 367
Bydlisko: Kordon
Odpoveď s citáciou
Poslať 
mikesb:
Navíc tento mod má i vlastní menu a můžeš si tam zaškrtout co chceš. :wink:


Ned Mar 22, 2009 3:51 pm
Profil ICQ WWW
Zelenáč

Registrovaný: Ned Feb 08, 2009 6:04 pm
Príspevky: 31
Bydlisko: Zona
Odpoveď s citáciou
Poslať 
okej kámo vyděl jsem že tam je to menu ale nešlo to nahrát tak jsi tam dám ten patch 1.0004

_________________
S.T.A.L.K.E.R. - povinnost


Ned Mar 22, 2009 4:12 pm
Profil ICQ WWW
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Nov 09, 2008 4:55 pm
Príspevky: 367
Bydlisko: Kordon
Odpoveď s citáciou
Poslať 
mikesb píše:
okej kámo vyděl jsem že tam je to menu ale nešlo to nahrát tak jsi tam dám ten patch 1.0004


Nezapomeň že první tam musíš dát minimálně path z 0- 1.0003 až potom 1.0004 :wink:


Ned Mar 22, 2009 4:19 pm
Profil ICQ WWW
Zástupce technické podpory
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv Júl 03, 2008 3:38 pm
Príspevky: 2416
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ronins Tiger: Stačí když bude mít jakoukoliv verzi - 1.0000 až 1.0003 a pak tam švihnout patch 1.0004 = Tudíž stačí mít jenom 1.0004 ;)


Ned Mar 22, 2009 4:24 pm
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Nov 09, 2008 4:55 pm
Príspevky: 367
Bydlisko: Kordon
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Rsa_Viper píše:
Ronins Tiger: Stačí když bude mít jakoukoliv verzi - 1.0000 až 1.0003 a pak tam švihnout patch 1.0004 = Tudíž stačí mít jenom 1.0004 ;)


Já mám path který z 1.0000 udělá 1.0003 a potom dám 1.0004.Takto jsem to myslel. :wink:

EDIT:

No,nějak jsem po tom nepátrál co vše v 1.0004 je.Ale po mě to vždy chtělo starší verze když jsem chtěl dát 1.0004


Naposledy upravil Ronins Tiger dňa Ned Mar 22, 2009 4:56 pm, celkovo upravené 2



Ned Mar 22, 2009 4:27 pm
Profil ICQ WWW
Zástupce technické podpory
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv Júl 03, 2008 3:38 pm
Príspevky: 2416
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ronins Tiger: No já mám zase patch co udělá z 1.0000 - 1.0004 rovnou, bez přebytečného vlastnění předchozích patchů :)
-----------
Je to teda nějaký celý divný :roll:


Ned Mar 22, 2009 4:29 pm
Profil
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 16 ]  Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na: