S.T.A.L.K.E.R. - Komunita na scorpions.cz
http://forum.stalker.scorpions.cz/

myslienka - naplnanie zasobnikov nabojmi
http://forum.stalker.scorpions.cz/viewtopic.php?f=10&t=2547
Stránka 1 z 1

Autor:  MAREK18-777 [ Pon Feb 16, 2009 6:46 pm ]
Predmet príspevku:  myslienka - naplnanie zasobnikov nabojmi

Napadol ma jeden napad . Co by sa stalo keby ze vystrielam naboje zo zasobnika a nemam viac zasobnikov napr do AK74 a surne si potrebujem naplnit naboje do zasobnikov na nejakom bezpecnom mieste kde po mne nikdo nezacne palbu . Aspon 5 zasobnikov do AK74 . Jedina vec mi nesla do kopy , ze tam chybala animacka naplnovania zasobnika nabojmi .

Len to ze som si u kupca kupil 4 krabice nabojov do AK74 a ked som vystrielal limit jedneho zasobnika . Jeden minuty zasobnik zahodil (zahodeny zasobnik nebol ani na zemi ako predmet) a dal dalsi zasobnik plny ,ALE odkial zobral plny zasobnik? Ved nemozte napratat do zbrane krabicku nabojov :D

5 prazdnych zasobnikov a mate 147 nabojov 5.56x45 AP . Musite si naplnit zasobniky do zbrane :D . Neviem ako to bude v hre :D .


No to som zvedavy ako sa to vyriesi :D ?

Autor:  bigfutus [ Pon Feb 16, 2009 7:11 pm ]
Predmet príspevku: 

No ked sme v krajine fantazie, tak ja by som chcel zasa animaciu ako si rozlozim zbran, precistim, naolejujem, skratka udrzba ako sa patri :lol:

Autor:  MAREK18-777 [ Pon Feb 16, 2009 7:28 pm ]
Predmet príspevku: 

TO BY nebolo zle

Autor:  datastor [ Pon Feb 16, 2009 7:47 pm ]
Predmet príspevku: 

"ako sa to vyriesi"

A co chceš řešit? A jak? Prostě to ve hře je takhle. Já se taky snažil nějak prodrat systém sumek, ale holt to prostě nejde. I když bych taky rád, aby se musely zásobníky před akcí municí naládovat.

Autor:  MAREK18-777 [ Pon Feb 23, 2009 10:09 pm ]
Predmet príspevku: 

CISTENIE zbrani by slo . Ide o animacie . museli by byt na to cistiace nastroje a miesto kde sa to da spravit .
naplnanie by tiez slo ide tiez o animaciu .

-Musel by byt novy Engine hry :( . Ved SDK na Shoc existuje mozna by sa dalo upravit podla seba . neznam sice programovaci kod dobre ale mozna :D :D

Stránka 1 z 1 Všetky časy sú v GMT + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/