• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Str Júl 08, 2020 11:50 pm



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 3 ] 
 ragdoll 1.3 nefunguje ? 
Autor Správa
Zelenáč

Registrovaný: Pia Aug 29, 2008 10:50 am
Príspevky: 23
Odpoveď s citáciou
Poslať ragdoll 1.3 nefunguje ?
zdár potřeboval bych poradit s ragdoll modem(1.3),normálka jsem ho dal do gamedata ale nic se nedělo,V readme byli jen klikiháky(mám to z ruských stránek) ale bylo tam jen pár útržků třeba:

ph_crash_speed_min = 14
ph_crash_speed_max = 30
ph_collision_damage_factor = 1.0
ph_mass = 80

Tenhle útržek patřil v tom modu k actor.ltx.Rozbalil jsem si ze hry gamedata.db0 kde byli stejný soubory a v originálním actor.ltx to bylo napsaný úplně stejně.

Nevíte někdo jak to změnit aby to fungovalo (viz.video:http://www.youtube.com/watch?v=wJNwNH7s6EI v.1.2)?


Ned Dec 14, 2008 4:47 pm
Profil ICQ
Zástupce technické podpory
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv Júl 03, 2008 3:38 pm
Príspevky: 2416
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Každá postava a mutant maj mít u sebe toto
ph_box0_center = 0.0, 0.9, 0.0
ph_box0_size = 0.35, 0.9, 0.35
ph_box1_center = 0.0, 0.75, 0.0
ph_box1_size = 0.35, 0.75, 0.35
ph_box2_center = 0.0, 0.6, 0.0
ph_box2_size = 0.35, 0.6, 0.35

ph_crash_speed_min = 14
ph_crash_speed_max = 30
ph_collision_damage_factor = 1.0
ph_mass = 80

ph_skeleton_airr_lin_factor = -0.40
ph_skeleton_airr_ang_factor = -0.21
ph_skeleton_hinger_factor1 = 1.0

ph_skeleton_hinge_vel = 0.7
ph_skeleton_ddelay = 0
ph_skel_fatal_impulse_factor = 1
ph_after_death_velocity_factor= 0.75
ph_skel_shot_up_factor = 0.25

Zbytek máš v ForModMaker (Co upravit u zbraní, barelů atp..)


Ned Dec 14, 2008 5:12 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Pia Aug 29, 2008 10:50 am
Príspevky: 23
Odpoveď s citáciou
Poslať 
odstranil jsem svoje gamedata a dal jsem do stalkera jen ten ragdoll mod,všechno v ForModMaker jsem přepsal do hry ale vvýsledek je nulový,no nic ale jinak díky za odpověď


Pon Dec 15, 2008 3:30 pm
Profil ICQ
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 3 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na: