• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Uto Sep 17, 2019 11:17 am



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 69 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5  Ďalší
 McKrackenův modpack II 
Autor Správa
Lesník
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Jan 30, 2008 7:28 pm
Príspevky: 552
Odpoveď s citáciou
Poslať 
To už tady bylo mnohokrát,nevím jestli to je i ve FAQu,když ne,mělo by se to tam napsat.Tak tedy,všiml sis té poletující ohnivé koule ?? Nenapadlo tě třeba,že to může "držet" ona ?? Zkus pár granátů ....

_________________
|||||||||||||||| |||||||||||||||| |||||||||||||||| |||||||||||||||| |||||||||||||||| |||||||||||||||| |||||||||||||||| ||||||||||||||||


Uto Aug 26, 2008 7:08 am
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Máj 29, 2007 1:36 pm
Príspevky: 185
Bydlisko: JE Mochovce
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Mortik

Skor nez vojdes do laborky X18, presun nedzi zarubnu a dvere niektoru nadobu, z tych co sa nachadzaju v miestnosti pred dverami. Dvere sa potom nezavru uplne , a ty budes moct odist.



JV

U mna nie je poletujuca ohniva gula :)

_________________
Ludia toho nakecaju spustu, a predsa nic nepovedia...
Ak si sa v tom spoznal (co urcite nie ), tak s tym nieco rob..


Uto Aug 26, 2008 9:19 am
Profil
Lesník
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Jan 30, 2008 7:28 pm
Príspevky: 552
Odpoveď s citáciou
Poslať 
2 McKracken: Jakto že né ? musí tam bejt ... přece si nemůže jen tak někde odletět :twisted:

_________________
|||||||||||||||| |||||||||||||||| |||||||||||||||| |||||||||||||||| |||||||||||||||| |||||||||||||||| |||||||||||||||| ||||||||||||||||


Uto Aug 26, 2008 9:54 am
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Pia Máj 16, 2008 9:53 pm
Príspevky: 16
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ta ohniva koule co tam obvikle bejvá tam neni misto ní tam pobíhá nakej skřet,naladoval jsem do nej 3 zasobniky z AKM nez lehnul. :D
Jinak ty dvere zkusim něčim šprajcnout,jestli to pujde,jdu to zkusit,diky za radu. :)


Uto Aug 26, 2008 10:37 am
Profil ICQ
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Máj 29, 2007 1:36 pm
Príspevky: 185
Bydlisko: JE Mochovce
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ahojte.

Takze som si zohnal ATI Radeon X1900, a testoval a overoval. Ziadne problemy sa uz nekonaju.
Tymto sa chcem zaroven podakovat vsetkym co maju zaujem o moj mod :)

_________________
Ludia toho nakecaju spustu, a predsa nic nepovedia...
Ak si sa v tom spoznal (co urcite nie ), tak s tym nieco rob..


Pon Sep 15, 2008 1:27 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Pia Máj 11, 2007 8:33 am
Príspevky: 1
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Mám stejnej problém jako Mortik.Sejmu skřeta,seberu dokumenty,dveře jsou zevřený a koule nikde.
Vyřešil to loading a zablokování dveří věcma z inventáře.Takže asi chyba v modpaku.Jinak je zatím super.


Pia Okt 10, 2008 5:17 pm
Profil
Poloupírský pravopisný recidivista
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Jún 10, 2007 10:18 am
Príspevky: 1769
Odpoveď s citáciou
Poslať 
mal by som dotaz, kde sa nachádza lampa smrti?
EDIT: nájdená, dik datáč

_________________
"krční páteř křupne, když se na ni dupne."


Naposledy upravil Grey_Fox dňa Ned Okt 12, 2008 9:20 pm, celkovo upravené 1



Ned Okt 12, 2008 4:14 pm
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Aug 04, 2008 5:09 pm
Príspevky: 66
Odpoveď s citáciou
Poslať POCHVALA
To McKracken:
Protože se mi CS seká ( nestíhá už procák veterán ) - vrátil jsem se k oblíbenému SoCH a zkouším postupně všechny možnosti včetně tvého modpacku - nejsem zatím daleko, ale vypadá to dost dobře - VELKÁ POCHVALA!
Jinak k výše jmenovaným chybám ( problémům ) - mám kartu ATI Radeon 2600HD - bez problémů.


Ned Okt 12, 2008 5:34 pm
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Okt 14, 2008 10:23 pm
Príspevky: 5
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ahoj mám malej (velkej) problém
Nahrál jsem si McKrakenův modpack a s radostí ho zpustil a ... po domluvě s Wolfem to padlo :( v Logu bylo tohle:

: fatal error

Function : CRender::texture_load
File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrRender\Texture.cpp
Line : 295
Description : <no>
Arguments : Can't find texture 'wpn\wpn_m1891st

Z toho sem vyvodil že je něco v nepořádku se zbraněma, ale nevim co a co mám dělat. Sem rád za kteroukoliv odpověd. (Kromě "Já nevim" :) )


Str Okt 15, 2008 4:21 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Hra nemůže najít texturu Mosin Nagantu, zkus tohle:

http://www.edisk.cz/stahni/71315/wpn_mo ... .18KB.html


Archiv rozbal, textury nakopíruj do gamedata/textures/wpn. Kdyby to nešlo ani pak, tak zkus ještě jednu z textur (wpn_m1891stock.dds přejmenovat jenom na wpn_m1891st.dds, ale jít by to mělo). Možná se ti balík jenom špatně stáhnul.

_________________
Obrázok


Str Okt 15, 2008 4:38 pm
Profil WWW
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Okt 14, 2008 10:23 pm
Príspevky: 5
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Juchů už to jede :D Díky moc, za pomoc (hle rým)


Str Okt 15, 2008 6:01 pm
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Sob Jún 21, 2008 8:51 am
Príspevky: 492
Bydlisko: CV
Odpoveď s citáciou
Poslať 
prosím o radu .. já taky se vrátil od cs k soc a mám tento mod ..... x-18 s těma dveřma jsem vyřešil vysipáním batohu do dveří(a natrápil jsem se dost , než jsem tady našel řešení )...ale ted mě zradila oblast armádních skladů......nefungují mi zde save ani moje ani quicksave...už se mi něco podobného stalo v jantaru , ale po načtení strašího save se to dalo dohromady , tady ne .....není nato nějaká rada


Ned Nov 23, 2008 11:08 pm
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Sob Jún 21, 2008 8:51 am
Príspevky: 492
Bydlisko: CV
Odpoveď s citáciou
Poslať 
no ted už nemůžu ani zpádky do baru...jediný co mi funguje je autosave z baru do armád. skladů.... a co ted , asi se bude mazat a hrát zase s modem od datyho


Pon Nov 24, 2008 11:21 am
Profil
Zástupce technické podpory
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv Júl 03, 2008 3:38 pm
Príspevky: 2416
Odpoveď s citáciou
Poslať 
paus: Hraješ s verzí patch 1.0006 ?


Pon Nov 24, 2008 1:31 pm
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Sob Jún 21, 2008 8:51 am
Príspevky: 492
Bydlisko: CV
Odpoveď s citáciou
Poslať 
ne jak jsem psal 1.0005


Pon Nov 24, 2008 4:51 pm
Profil
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 69 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron