S.T.A.L.K.E.R. - Komunita na scorpions.cz
http://forum.stalker.scorpions.cz/

S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha
http://forum.stalker.scorpions.cz/viewtopic.php?f=10&t=1795
Stránka 57 z 58

Autor:  datastor [ Sob Jún 18, 2016 12:48 am ]
Predmet príspevku:  Re: S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha

Jenom pro informaci – Stalkeři na desítkách vážně běží hůř. Těch problémů se může vyskytnout víc než dost.

Autor:  pipinpost12345 [ Uto Júl 05, 2016 9:40 am ]
Predmet príspevku:  Re: S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha

Nevíte náhodou neco noveho o LOST ALPHA DC ? Co noveho ma obsahovat ? A kdy ma vyjít ?

Autor:  Sid12345678910 [ Uto Júl 05, 2016 2:10 pm ]
Predmet príspevku:  Re: S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha

Hmmm koukal jsem na ten Directors Cut z Lost Alphy a co tak koukám tak má obsahovat:Nový textury okolí a nějákejch objektů,nový zvuky celý hry jestli jsem to pochopil,přístupná místa co původně přístupná nebyla,předělanej obchodovací systém a další věci co v Lost Aphě nebyli takže zase snůžka špatně optimalizovanejch,nedoladěnejch jakto slušně říct Pseudopsích sraček.
+Bonus-Kdo četl něco o tom Directors Cutu tak určitě neminul to jak se dezowawe vyjadřoval k tomu že lidi prý jejich "hru" tak moc hejtěj.Skrejvaj to zatim že "hra" je v "Early Acces" což mě rozesmálo :D

Autor:  kovas [ Sob Júl 09, 2016 11:38 am ]
Predmet príspevku:  Re: S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha

Developers cut sleduji ale hrát ho rozhodně nebudu. LA jsem dohrál, ale bylo to příšerný. Na vedlejší questy v mrtvých lokacích, kde se nic neděje (maximálně neustále spawnují NPC na ty samé místa), již nemám nervy. Možná za pár let. Jestli to vůbec vyjde.

Na OGSM jsem taky nadával. Těžko říct, co je horší.

Autor:  StalkerZoSlovenska [ Ned Júl 17, 2016 12:18 pm ]
Predmet príspevku:  Re: S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha

Ľudia nemali ste náhodou problém s loadingmy savov? Ja som si akurát znova rozohral Lost Alphu a som v Kordóne pred vstupom na Smetisko. Tam som to savol a keď som to znova loadol, tak mi naskočil len black screen. Nefungovalo nič. Ani ALT+TAB ani CTRL+ALT+DELETE ani ALT+F4 proste nič. Nepoznáte na to nejaký fix alebo nemáte niekto poslať save z konca Kordónu alebo začiatku Smetiska?

Autor:  Sid12345678910 [ Ned Júl 17, 2016 5:44 pm ]
Predmet príspevku:  Re: S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha

Záleží na tom jakej máš patch? Jestli ten nejnovější což je 1.3003 tak by to mělo fungovat normálně(néé nemělo Lost Alpha je chatrná sračka a nic ji nespravý)jinak pokud máš starší verzy tak nainstaluj nejovější patch :)
Jinak žádnej jinej patch na tohle není

Autor:  StalkerZoSlovenska [ Pon Júl 18, 2016 11:00 am ]
Predmet príspevku:  Re: S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha

Veď toto :D mám najnovšiu verziu. Proste dam load a ono to hodi black screen. Nenasiel by sa u teba nahodou nejaky save? :D . Alebo sa na to kaslem a dovidenia o rok :D .

Autor:  Sid12345678910 [ Pon Júl 18, 2016 5:56 pm ]
Predmet príspevku:  Re: S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha

Tak to promiň s tím ti nepomůžu, protože žádný savy už jeden rok nemám :D a za druhý bych tu hru radši začal od znova nebo jí rovnou vymazal z disku a nainstaloval si OGSE 0.6.9.3 nebo tak něják to je teprve mod pro pravý stalkery a hlavně kdyby takhle vypadala Lost Alpha tak nic neříkám :D

Autor:  StalkerZoSlovenska [ Pon Júl 18, 2016 11:11 pm ]
Predmet príspevku:  Re: S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha

Napísal by si mi aký je rozdiel medzi Lost Alphou a týmto OGSE? Sú tam tiež staré prostredia?

EDIT: Ale to je vlastne jedno :D . Lost Alpha je odinštalovaná, keď budem chcieť nainštalujem. Teraz si ma naladil na ten OGSE a už ho ťahám :D .

Autor:  Sid12345678910 [ Uto Júl 19, 2016 5:25 pm ]
Predmet príspevku:  Re: S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha

Tak to jsem rád že jsem tě aspoň naladil :D
Kdyžtak bych mohl něják poradit s nějákejma kravinkama :)
Ale na to tady topic zakládat nebudu stačej mi tady už tři topici který jsou stejně sami o sobě mrtvý jako stalker samotnej :(
Když tak můžeš napsat do PM a já poradim :)

Autor:  legolaso [ Sob Sep 03, 2016 5:17 pm ]
Predmet príspevku:  Re: S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha

moze mi niekto poslat save game pred vstupom do labaku x 10? mam stiahnutu lost alpha s patch 1.3003 ale mam mensi problem.nemozem presunut tu kartu z trezora do svojho inventara.vsetky ostatne veci mozem presunut,len tu kartu pri tom mrzakovi nie.prosim pomozte

Autor:  TheMelin [ Str Nov 16, 2016 6:02 pm ]
Predmet príspevku:  Re: S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha

Zdar lidi. Zkoušim po dlouhé době L.A. a tentokrát s češtinou... rád bych zase upravil velikost báglu a nosnost .. ale zaboha se mi to nedaří.
Přes ten unpacker rozbalím ty zvláštní stalker soubory a dostanu klasický gamedata. Ve fs geme přehodim false na true u řádku game data a pak upravim nosnost a ruksak v actor a system... zapnu gamesu a nic...

Dá se to vůbec ještě?


¨Dík moc

Autor:  WolfsWeapon [ Pon Nov 21, 2016 9:48 pm ]
Predmet príspevku:  Re: S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha

Zdar, tak s tím to ti asi moc nepomůžu, protože jsem hrál LA jen do tý doby než jsem dostal Fatal Error v bažinách a hra mi začala furt padat(Jo furt to nedokázali spravit i po tom "nejnovějšim" patchi co vyšel 2 roky zpátky)Takže bych LAčko ani moc nenakousával a radši si počkal na DMP Altera 4 nebo zatím hrát nějákej jinej mod(OGSE 0.6.9.3,DMP 3.7,RVRZ cokoliv) :)

Autor:  Mr.Tom [ Ned Apr 23, 2017 4:08 pm ]
Predmet príspevku:  Re: S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha

26. dubna je to venku :) :
Kód:
http://www.moddb.com/mods/lost-alpha/news/lost-alpha-developers-cut-release-announcement

Preview videa:
Kód:
https://www.youtube.com/watch?v=42qMnoMkzLY
https://www.youtube.com/watch?v=VpuZsvN41PA

Autor:  WolfsWeapon [ Ned Apr 23, 2017 6:37 pm ]
Predmet príspevku:  Re: S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha

Docela se tedy těším na LA DC Vypadá to pěkně a doufám že už se dozowave poučil z jejich chyb ve staré LA, a je poznat že LA pojede na CoPčkovým enginu, je to hodně poznat :D

Stránka 57 z 58 Všetky časy sú v GMT + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/