S.T.A.L.K.E.R. - Komunita na scorpions.cz
http://forum.stalker.scorpions.cz/

S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha
http://forum.stalker.scorpions.cz/viewtopic.php?f=10&t=1795
Stránka 56 z 58

Autor:  Mr.Tom [ Pon Mar 28, 2016 10:56 am ]
Predmet príspevku:  Re: S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha

Vagón je na Smetišti před přechodem do Baru (když stojíš čelem k přechodu, tak po levé straně). Jsou tam zásoby munice a jídla.

A-life a inteligence nepřátel je opravdu špatná. Doporučuji zkusit mod OGSE 0.6.9.3. Tam je to naopak super, takhle měla LA vypadat.

Autor:  brudrabrudra [ Sob Apr 09, 2016 2:23 am ]
Predmet príspevku:  Re: S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha

Předně díky za tu radu ohledně likvidace paliva pro překupníka. Konečně jsem si mohl úkol odškrtnout.
Jinak teď už mi zbývá jen prolézt sarkofág. Ale ještě se mi tam nechce a tak blomcám po zóně a vybírám skrýše. No a teď mám jednu tutovou. Je na venkově v té ohnivé propasti - resp. na jedné té vysoké homoli je bouda a v ní truhla - to je vidět dalekohledem. Pobíhám kolem, zkouším to přes stromy, ale netuším, jak se tam dostat. Z jednoho stromu se mi podařio skočit na jeden nosník skoro pod vrcholem, ale na té kolmé stěně jsem zase zůstal viset. Dá se tam vůbec dostat? Skrýš se jmenuje Riskantní rozhodnutí a komentář k ní je, že se tam dostane jen velký kajícník. Jestli to má být nějaká nápověda, tak asi jen pro Indiana Jonese. Dostal se tam někdo?

Autor:  Sid123456789 [ Sob Apr 09, 2016 9:55 am ]
Predmet príspevku:  Re: S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha

Zdravím,pokud si viděl Indiana Jones a poslední křížová výprava tak tahle cesta ke skrýši je hodně podobná tomu jak Indi šel po tý neviditelný lávce a říkal že projde "jen kajícní".Tohle je to samí jenom nemusíš bejt "nějákej kajícní" :D .takže postupný návod jak se ke skrýši dostat:1)Musíš jít za Práskačem v Baru(ten bandita v černý kápy)
2)Kup od něj skrýš která se nachází v Lese
3)Dojdi ke skrýši a vyber ji nacházi se v ni lokace tý skrýše a mapa :)
4)Dpjdi zpátky k propadlišti v lese a podívej se na Mapu tak ti ukáže cestu ke skrýši :)
5)Zkus hodně quicksavevovat protože bůh vý kolikrát z tý neviditelný lávky spadneš :D
6)Užívej skrýše a využij dobře její obsah :)
7)Pokud jsi skrýš v lese již našel tak mapa se nachází v PDAčku :wink:
Doufám že ti to pomůže když tak taky můžes prolistovat Youtube :)

Autor:  brudrabrudra [ Sob Apr 09, 2016 12:22 pm ]
Predmet príspevku:  Re: S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha

Sid123456789 píše:
Zdravím,pokud si viděl Indiana Jones a poslední křížová výprava tak tahle cesta ke skrýši je hodně podobná tomu jak Indi šel po tý neviditelný lávce a říkal že projde "jen kajícní".Tohle je to samí jenom nemusíš bejt "nějákej kajícní" :D .takže postupný návod jak se ke skrýši dostat:1)Musíš jít za Práskačem v Baru(ten bandita v černý kápy)
2)Kup od něj skrýš která se nachází v Lese
3)Dojdi ke skrýši a vyber ji nacházi se v ni lokace tý skrýše a mapa :)
4)Dpjdi zpátky k propadlišti v lese a podívej se na Mapu tak ti ukáže cestu ke skrýši :)
5)Zkus hodně quicksavevovat protože bůh vý kolikrát z tý neviditelný lávky spadneš :D
6)Užívej skrýše a využij dobře její obsah :)
7)Pokud jsi skrýš v lese již našel tak mapa se nachází v PDAčku :wink:
Doufám že ti to pomůže když tak taky můžes prolistovat Youtube :)



Dík za radu, hned jdu na to :mrgreen: Akorát ta štreka - do baru, do lesa a zase ne venkov... :x
JInak to maj ale trochu matoucí, protože si Jonese pamatuju dost dobře. A ...projde jen velký kajícník... - to byla ta první překážka, kde "kajícník " musí po čtyřech, jinak přijde o hlavu. Takže jsem uvažoval, že musím pomalu po čtyřech právě po těch stromech, ale to k ničemu nevedlo. Přechod po neviditelné lávce byl test víry.

Autor:  Sid123456789 [ Sob Apr 09, 2016 9:54 pm ]
Predmet príspevku:  Re: S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha

:D No jo no holt už jsem starej dědek a Indiana Jonese jsem viděl naposled asi před třema rokama :D ,ale jinak tahle skrýš mi dělala v LA hodně velkej problém :D(cca. 2 hodiny jsem tim propadlištěm procházel :D(HELP:Jsme tu novej a nevim jak si založit topic :?: pracuji totiž na modu ale furt to házim na Bar u Sta Radů na Facebooku ale tam to maximálně Angličani tak ohodnotěj ať jse du bodnout :D tak jsem chtěl aby to zkusila i ČR komunita jenomže nevim jak založit Topic :lol: )

Autor:  Mr.Tom [ Pia Apr 15, 2016 12:04 pm ]
Predmet príspevku:  Re: S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha

K té skrýši jeden tip - celkem pomáhá, pokud zrovna prší. Dopadající kapky totiž tu neviditelnou cestu odhalují.

Autor:  scorpio2211 [ Sob Apr 16, 2016 11:32 pm ]
Predmet príspevku:  Re: S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha

to Mr.Tom:

v té skrýši jsem byl, byla to fuška, ale ten nápad s deštěm je bomba! :-)

Autor:  brudrabrudra [ Uto Apr 26, 2016 7:50 pm ]
Predmet príspevku:  Re: S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha

Tak skrýš jsem získal. Dokonce jsem ani nemusel běhat do baru a do lesa, protože tu skrýš v lese už jsem vybral dříve a mapu jsem měl dávno v batohu, akorát jsem si na to hned nevzpomněl, resp. jsem si ji nedal do souvislostí, dokud mi tady neporadili, že je to mapa, jak se dostat do skrýše. :wink: Akorát jsem byl trochu zklamaný. Vintar a ten oblek, co tam byl, zrovna mám, navíc vylepšené. V duchu jsem očekával exoskeleton - ten jsem ještě neměl. Holt jsem ho musel koupit, tak část zaplatil obsah skrýše.

Ale teď mám další quest. jak tak bloncám po zóně a vymetám místa, kde jsem ještě nebyl (kromě sarkofágu), tak v armádních skladech jsem narazil v té chatrči nad vodou na nějakého Kolovrata. Pokecali jsme a měl úkol najít jeho pušku, kterou ztratil někde v "nedaleké vesnici". Předpokládal jsem, že je to ta vesnice, která je skutečně kousek od něj v lokaci armádní sklady. prolezl jsem všechny budovy a akorát v jednom místě jsem našel brokovnici - ta to ale není. Pak se tam motal akorát upír. Nevíte, kde ta puška je? I když taky je možné, že jsem tam nějaký kvér našel už dříve a prodal dále. prostě nevím. :cry:

Autor:  P_a_u_l [ Pon Máj 23, 2016 10:26 pm ]
Predmet príspevku:  Re: S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha

Zdravím,

mám problém v lab X10. Po vypnutí vypalovače mi nakočí úkol setkat se s Petrenkem, ale nedokážu se dostat z místnosti. Dveře, kterými jsem vešel jsou blokované a u mříže na ochozu se píše, že zámek je rozbitý. Jiný možný východ jsem nenašel. Navíc podezřívám hru, že mi automaticky přepsala Quicksave hned po vypnutí vypalovače.
Pochopil jsem, že se asi jedná o bug, ale nezjistil jsem co s tím udělat.
Hraji ve verzi 1.3003 + čeština od Voltika

Díky za případnou pomoc.

Autor:  Mr.Tom [ Str Máj 25, 2016 9:24 am ]
Predmet príspevku:  Re: S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha

Pokud si dobře vzpomínám, tak aby ses dostal z místnosti, je zabít třeba poltergeista, který se tam po vypnutí vypalovače objeví. Po jeho zabití se dveře uvolní.

btw. ona existuje ještě jiná čeština? :shock:

Autor:  P_a_u_l [ Pia Máj 27, 2016 12:39 pm ]
Predmet príspevku:  Re: S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha

Díky, jsem to ale lama :D . S tím zabitím to funguje. Holt moc šetřím náboje a radši zdrhám. Tohle mě nenapadlo.
Měl bych ještě jednu otázku. Je přechod na Win10 bezproblémový nebo s tím měl někdo problém?
Diky

Autor:  Sid12345678910 [ Pia Máj 27, 2016 7:35 pm ]
Predmet príspevku:  Re: S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha

Nazdar lidi tak jsem si nainstaloval Lost Alphu(R.I.P. Počítač)a něják jsem si ve Windowsech nastavil abych odstranil potíže s kompatibilitou(což jsem neměl)a hra se mi teď načítá pomalu jednu hodinu a FPSka jsou totálně v pí.. re-instal nepomohl a hra se furt načítala dvacet let takže kdyby nikdo poradil jak tohle odstranit tak budu rád :)
(Patch mám 1.3003,Windowsi 10 a počítač už taky nějákej zašlej,ale kvůli kompu to neni)

Autor:  brudrabrudra [ Ned Máj 29, 2016 12:12 am ]
Predmet príspevku:  Re: S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha

Dojeto - trvalo to sice skoro 2 roky, ale dojeto (holt kolikrát jsemse k tomu třeba pár měsíců nedostal). Takže po Chernobylu, Clear sky, Call of Pripiat a Priboi Story (ten mě moc bavil) si konečně můžu odškrtnout i Lost Alphu, což byl sice Chernobyl v novém kabátě, ale velice mu slušel! Celá serie stalkra je pro mě srdeční záležitost. Všechny díly byly něčím zajímavé. Když přišel shadow of chernobyl, pro mě to bylo naprosto převratné - ta svoboda pohybu! Nové díly už asi nebudou - zóna byla zničena. Třeba navážeme někde ve Fukušimě :) . Ale říkám to pořád - grafická stránka her není až tak důležitá, pokud je dobrý příběh. A Stalker byl hodně dobrý příběh. Třeba se ještě něco takového povede.

Autor:  Mr.Tom [ Ned Máj 29, 2016 5:47 pm ]
Predmet príspevku:  Re: S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha

Sid12345678910 píše:
Nazdar lidi tak jsem si nainstaloval Lost Alphu(R.I.P. Počítač)a něják jsem si ve Windowsech nastavil abych odstranil potíže s kompatibilitou(což jsem neměl)a hra se mi teď načítá pomalu jednu hodinu a FPSka jsou totálně v pí.. re-instal nepomohl a hra se furt načítala dvacet let takže kdyby nikdo poradil jak tohle odstranit tak budu rád :)
(Patch mám 1.3003,Windowsi 10 a počítač už taky nějákej zašlej,ale kvůli kompu to neni)

Já na Win 10 žádný problémy nepozoruju. Netuším, čím to může být.

Autor:  scorpio2211 [ Pia Jún 17, 2016 10:06 pm ]
Predmet príspevku:  Re: S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha

to Sid12345678910:
nevím proč by bylo potřeba odstraňovat problémy s kompatibilitou. Jsem v programu Windows Insider a prošel jsem už za dva roky všechny buildy Windows 10, a nyní mám build 14367 rs-1, tedy RedStone a v ani jednom buildu se nestalo, že by tato hra měla nějaké problémy !!!
Chyba bude někde jinde !

Stránka 56 z 58 Všetky časy sú v GMT + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/