• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Ned Okt 20, 2019 6:42 am



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 860 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58  Ďalší
 S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha 
Autor Správa
Zelenáč

Registrovaný: Uto Jan 31, 2012 9:27 pm
Príspevky: 27
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha
Pro "brudrabrudra"
Kód k těm dvěřím v X-10 je 3823 , kód pro dveře se zásobami dole pod schodištěm je 1234.

Já mám jiný problém. Mám kód k Maddogovu PC v armádních skladech.
Do PC se sice dostanu, ale nevím co mám dělat. Je tam jeden soubor , který si můžu stáhnout do PDA , ale po stažení se nic nestane.
Nevím jestli je to část nějakého pozdějšího úkolu nebo co.
Předem díky za radu.


Pon Jan 04, 2016 4:25 pm
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Dec 03, 2008 7:48 am
Príspevky: 358
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha
Tak ty kódy asi byly ve starší verzi jinak nebo si to rusáci upravili, protože na tomto videu (čas 6:45):

https://www.youtube.com/watch?v=O1CqBrnyTwI

zadává 5271. Podíval jsem se do překladu a 5271 je teď kód k laboratoři v Temném údolí. Tak sorry za mylnou informaci.

Pokud ale brudrabrudra toho mrtvého vědce našel (resp. PDA, které leží vedle něj), tak kód (3823) by měl mít...

S tím PC Maddoga už si to přesně nepamatuju, ale mám pocit, že ten soubor si můžeš stáhnout jen tak pro zajímavost. Žádný úkol s ním spojený není.


Štv Jan 07, 2016 12:17 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Pia Júl 17, 2015 12:43 am
Príspevky: 2
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha
Ahojte mam takyto problem
Expression : fatal error
Function : CInifile::r_string
File : Xr_ini.cpp
Line : 510
Description : <no expression>
Arguments : Can't find variable description in [kolbasa_a]
snazim sa otvorit trezor na smetisku ako je Nomad

//funguje musel som vyhodit vsetky klobasky co som mal


Sob Jan 30, 2016 8:29 pm
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pia Júl 03, 2009 12:42 pm
Príspevky: 41
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha
A mám tady další "neřešitelný problém". Plnil jsem úkol sehnat v noci klíč od obchodníka v základně žoldáků k nějakým dveřím a přinést přístroj. toto normálně proběhlo. Ale od překupníka Alexe v této lokaci jsem vzal úkol zničit barely s palivem. Úkol začíná najdi RPG na střeše základny žoldáků. Předpokládám teda, že to má být ta základna, kde jsem vzal ten klíč. Na jedné střeše je dokonce skrýš (batoh). Ale nic v něm není. Prolezl jsem všechny střechy, ale žádné RPG jsem nenašel. když ho koupím rovnou od Alexe, tak se mi nezaškrtne, že jsem teda získal RPG a můžu jít zničit barely. Mimochodem pobíhal jsem po této lokaci a nikde jsem ani žádné barely nenašel. Je to nějaký bug, nebo se celá akce má provést v jiné lokaci, kde je taky základna žoldáků?

Jinak dodatečně dík za ty kódy ke dveřím.


Uto Feb 09, 2016 4:10 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Štv Mar 14, 2013 8:03 pm
Príspevky: 6
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha
Hladaj na obzore,smerom ku vode.


Pia Feb 12, 2016 5:04 pm
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Dec 03, 2008 7:48 am
Príspevky: 358
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha
brudrabrudra píše:
A mám tady další "neřešitelný problém". Plnil jsem úkol sehnat v noci klíč od obchodníka v základně žoldáků k nějakým dveřím a přinést přístroj. toto normálně proběhlo. Ale od překupníka Alexe v této lokaci jsem vzal úkol zničit barely s palivem. Úkol začíná najdi RPG na střeše základny žoldáků. Předpokládám teda, že to má být ta základna, kde jsem vzal ten klíč. Na jedné střeše je dokonce skrýš (batoh). Ale nic v něm není. Prolezl jsem všechny střechy, ale žádné RPG jsem nenašel. když ho koupím rovnou od Alexe, tak se mi nezaškrtne, že jsem teda získal RPG a můžu jít zničit barely. Mimochodem pobíhal jsem po této lokaci a nikde jsem ani žádné barely nenašel. Je to nějaký bug, nebo se celá akce má provést v jiné lokaci, kde je taky základna žoldáků?

Jinak dodatečně dík za ty kódy ke dveřím.

Pro splnění tohoto úkolu se musíš vydat do Darkscape (v dialogu s Alexem tato informace zazní). Základnu žoldáků najdeš na benzince poblíž přístaviště, na jihovýchodě lokace. RPG a několik střel se povaluje volně na střeše benzinky. Barely jsou na jedné ze vzdálenějších lodí, podívej se pořádně dalekohledem. (Co já se tam naběhal, než jsem je objevil :D ).


Ned Feb 14, 2016 1:21 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Pia Mar 27, 2015 7:40 pm
Príspevky: 3
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha
Zdravím, tak jsem vyzkoušela lost alpha a mám na vás pár otázek:

-Lze nějak urychlit cestování? Protože neustále chodit z jedné části mapy na druhou je docela otrava

-a jsou ve hře nějací jiní obchodníci nebo jiný způsob, kde doplnit vybavení než u barmana a Sidoroviče?

Díky moc, momentálně jsem v části, kdy jdu pro klíč ke vstupu do laboratoře v Rostok factory.


Uto Mar 01, 2016 7:55 pm
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Dec 03, 2008 7:48 am
Príspevky: 358
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha
Cestování lze urychlit leda dopravními prostředky.

Další obchodníci ve hře jsou, namátkou Sacharov v Jantaru, Alex na Staveništi, Dede v Betonárně. Barman se později ve hře přesune na Předměstí Pripjati.


Pia Mar 04, 2016 6:24 pm
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Mar 08, 2016 4:31 pm
Príspevky: 12
Bydlisko: Po celé Zóně
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha
Všecny díly jsou dobré ale Lost alpha my příde že je to jen vylepšený shadow of chernobyl.


Uto Mar 08, 2016 5:03 pm
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Aug 04, 2015 8:22 am
Príspevky: 24
Bydlisko: Východ Slovenska
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha
Richard píše:
Všecny díly jsou dobré ale Lost alpha my příde že je to jen vylepšený shadow of chernobyl.

Je to tým že je to vytvorené z viacerých buildov a testovacích verzii S.T.A.L.K.E.R.-A Shadow of Chernobyl,ale autor vrátil do hry veci,zbrane,autá,lokácie a príbeh ktoré vyškrtli pred vydaním SoCH :)

_________________
Visca
el
Barça


Uto Mar 08, 2016 7:44 pm
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv Mar 10, 2016 7:48 pm
Príspevky: 12
Bydlisko: Sidorovičův Bunkr
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha
Zdravím všechny Stalkery a možná i nějáký ty Stalkerky.Chtěl bych se zeptat jestli by šlo něják nastavit LA na to aby šlapala na XPčkách protože jsem starej dědula a mám ještě dost starý počítač(samozřejmě na Win. 7 půjdu brzy ale to sem nepatří)mě jen zajímá jestli to poravdu jde,protože jsem četl že by to "ůdajně" měl jít a tak mě to docela zaujalo.Díky všem za odpověd a CHEKKI BREKKI IV DANKE :D

_________________
Přidej si mne na Steamu :) Nick:Sidorovič CZ :D


Štv Mar 10, 2016 7:59 pm
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv Mar 10, 2016 7:48 pm
Príspevky: 12
Bydlisko: Sidorovičův Bunkr
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha
Dotatečná Informace ty Windowsi mám 32-bitový takže fakt děkuju pokud poradite jak to nastavit nebo co s tím udělat :)

_________________
Přidej si mne na Steamu :) Nick:Sidorovič CZ :D


Sob Mar 12, 2016 12:48 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Štv Máj 08, 2014 4:44 pm
Príspevky: 4
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha
Lost alpha je hrůza. Hra vypadá na obrázcich úžasně. Chození po krajině je užasné, stromy,efekty slunce atd.
Vše ostatni je hruza a děs. Zejmena A-Life je uplně mrtvá. Lokace jsou krásné ale uplně mrtvé. Přiběh je strašný. Chodíte sem a tam přes celou mapu. Absolutně nedoporučuji.


Pia Mar 25, 2016 6:17 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Štv Máj 08, 2014 4:44 pm
Príspevky: 4
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha
Ještě dodám, že sem hru rozehrál ted po roce s češtinou. Doufaje ve zlepšení. Ale fakt nic.


Pia Mar 25, 2016 6:19 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Ned Feb 21, 2016 9:09 pm
Príspevky: 3
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha
to Sid123456789:

To není o tom, jaký máš systém - sedmičky to zvládnou v pohodě a je úplně šumafuk, jestli 32 či 64 bit.
Je to o výkonu grafické karty a procesoru, příp. RAM paměti.

A pro ostatní:
Nevíte někdo, kde se nachází ten Wolfův vagón? Už jsem hru dvakrát dohrál, naběhal jsem se kvůli tomu po všech možných čertech a formulace ..nedaleko Baru .. mi moc nepomohla. Jsem zvědavý, co tam je.

A další dotaz - Hrál jsem dvakrát i "další kolo" - neví někdo, kde všude se dají dostat další, odlišné úkoly?


Pia Mar 25, 2016 11:33 pm
Profil
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 860 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron