• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pon Mar 01, 2021 1:56 am



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 860 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 58  Ďalší
 S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha 
Autor Správa
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Dec 03, 2008 7:48 am
Príspevky: 366
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha
Je to editor pro vytváření levelů. Hrát se to nedá. :mrgreen:


Pon Máj 18, 2015 3:17 pm
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Sep 06, 2010 8:52 pm
Príspevky: 39
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha
Mr.Tom píše:
Je to editor pro vytváření levelů. Hrát se to nedá. :mrgreen:

Hra ako hra...
Nevidím rozdiel medzi plazením sa Zónou a plepletaním sa programovými riadkami... Oboje skrýva v sebe beznádej, dobrodružstvo a vyžaduje dávku odvahy. :mrgreen:


Pon Máj 18, 2015 5:18 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Pia Máj 30, 2014 9:56 pm
Príspevky: 20
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha
Ahoj,
asi v půlce celé hry jsem nechtěně sebral předmět dřív než jsem dostal zadání úkolu (Alex potřebuje sadu nářadí plus sadu kondenzátorů). Nyní mám v batohu sadu nářadí, kterou nelze nikam odložit či prodat a zákazník si předmět nevezme, protože v seznamu úkolu jsem předmět jako ještě nenašel. Chová se to stejně jako PSI přilba, ty mám taky dvě a žádná z nich nejde odložit i když jsem vypalovač vypnul.
Existuje řešení jak to případně opravit?

Moc děkuji za případné rady hoj. Pet


Sob Jún 20, 2015 4:18 pm
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Dec 03, 2008 7:48 am
Príspevky: 366
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha
Že jsi ten předmět sebral dřív, než jsi obdržel úkol, by nemělo ničemu vadit. Pokud se ti úkol neoznačil jako splněný, tak je to zvláštní, nicméně pomůže leda nahrát starší save, pořízený ještě před sebráním předmětu. Nemožnost určité příběhové předměty odložit je podle všeho úmyslná, aby se jich hráč někde nezbavil.


Sob Jún 20, 2015 6:51 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Pia Máj 30, 2014 9:56 pm
Príspevky: 20
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha
Tak se všem omlouvám... mylně jsem zaměnil úkoly s předměty, ty v batohu co jsem sebral a nemohl se jich zbavit jsou z lokace Venkov a patří pro vědce Deedee. Tedy po zadání úkolů jsem se věcí zbavil, ale tahal je v batohu zbytečně a donesl vědci, až po dokončení hlavního příběhu.
Mr.Tom dík za návrh řešení hoj. Pet


Ned Jún 21, 2015 10:21 am
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Feb 13, 2008 6:29 pm
Príspevky: 45
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha
Tak jsem se asi zadrhl . Nechal jsem se provést Doktorem skrz nemocnici a asi po pěti hodinovém bloudění podzemím jsem našel dveře do podzemí Pripyati - na kod . A kod nikde ! Prolítal jsem to tam jak blb , ale našel jsem leda kulový . Pomůžete prosím ?

_________________
Better reign in hell - than serve in heaven!


Pon Júl 06, 2015 2:01 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Pia Máj 30, 2014 9:56 pm
Príspevky: 20
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha
Ahoj,
taky jsem tam bloudil musíš se vrátit zpět do chodeb a kod který potřebuješ je nad místem kde leží mrtvola a ještě jedna natažená přes soustavu trubek. Je potřeba vyskákat nahoru, hodně těsné a nenápadné místo. Pak vylezeš na ochoz s chodbou a tam je co potřebuješ hoj. Pet


Uto Júl 07, 2015 8:06 pm
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Feb 13, 2008 6:29 pm
Príspevky: 45
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha
to Petsild - Patří Ti Velký Dík , už jsem nedoufal že odtamtud vyváznu . Ta další cesta byl taky velkej blbákov , ale s tímhle se to nedá srovnat . DÍK !!! :D

_________________
Better reign in hell - than serve in heaven!


Uto Júl 07, 2015 9:41 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Pia Máj 30, 2014 9:56 pm
Príspevky: 20
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha
Tak jsem rád že popis místa pomohl :), tahle část a jak píšeš navazující lokalita, byla na pozornost hodně náročná.
LA jsem dohrál celkem čerstvě, tak dokud to mám v hlavě můžu pomoc hoj. Pet


Str Júl 08, 2015 5:29 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Ned Máj 20, 2007 12:23 pm
Príspevky: 4
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha
Ahoj,

mám vellké problémy s nastavením a vůbec chodem grafiky, proto bych se rád zeptal jestli neměl někdo podobné problémy.
Snažím se hrát na ntb grafice GeForce GT555 s nejnovějšími oficiálními ovladači.
První problém nastává s nastavením, kdy se mi nabízi Statické osvětlení(DX8), Dynamické objektů (DX9) nebo plně dynamické (opět DX9). Nikde ani zmínka o DX10, DX10.1 nebo DX11, ale to beru jako možnou chybu popisků. V rozšířeném nastavení ale nejde zapnout AA ani náhrada DX10 za DX10.1 ani vlhké povrchy. Ty položky tam jsou, ale vyšeďené, takže nejde s tím nic udělat. Nastavuji tedy grafiku na vyšší standard při nativním rozlišení 1600x900 a začínám hru. Po probuzení mám solidních cca 30-40 snímků. Ale během prvního nebo někdy i druhého rozhovoru se Sidorovičem se najednou propadnou na 10-12 a to jsem ani nevylezl ven, prostě skokově spadnou. Pak pomůže jen brutální snížení všech nastaveních na minimum abych se dostal zpět na těch 40.
Zajímavé je, že jsem se s 30 - 40 dostal jednou i ven a při západu slunce normálně bez záškubu pobíhal a vše jelo hladce. Zkoušel jsem různá nastavení, ale furt stejné problémy.

díky za případné poznámky


Str Júl 15, 2015 1:30 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Pia Máj 30, 2014 9:56 pm
Príspevky: 20
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha
Na zpřístupnění všech vychytávek DX10.1 je třeba upravit v user.itx řádek ''renderer renderer_r2'' na r3 pak teprve nastanou pravé grafické orgie. Budeš muset zkusit no, aby to neubralo na plynulosti. Tvoje grafika je sice na notes celkem průměrně výkoná, ale Stalker LA je i dnes extrémně hw náročný. Mám GTX660 a kolikrát to vytížilo a rozpálilo grafiku do ruda s průměr kolem 25fps, což je kolikrát na hranici hratelnosti.

Mě hodně pomohlo nastavení R3 a vypnutí stíny trávy hoj. Pet


Štv Júl 16, 2015 7:31 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Pia Júl 17, 2015 12:43 am
Príspevky: 2
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha
zdravim mam problem s hrou. neustale mi pada pri loadingu mapy a potom sa najdu taketo blbosti :
ver 1.3003
Expression : m_object
Function : CServerEntityWrapper::load
File : server_entity_wrapper.cpp
Line : 76
Description : Can't create entity.
Arguments : snork_jumper

Expression : false
Function : CXml::Load
File : xrXMLParser.cpp
Line : 87
Description : XML file:ui\wpn_scopes.xml value: errDescr:Error reading Attributes.

neviete neako pomoct?


Pia Júl 17, 2015 6:55 am
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Pon Apr 28, 2014 11:51 am
Príspevky: 5
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha
Ahoj, donesl jsem do baru dokumenty s x18 a od té doby nemám žádnou dějovou linii ,,No Active Task" nevíte co s tím? :D díky


Sob Júl 18, 2015 9:23 am
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Feb 13, 2008 6:29 pm
Príspevky: 45
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha
to xcLeim - Nejsem si jistej , ale ty dokumenty bys měl donést Sinu (do dolů) a ne do baru

_________________
Better reign in hell - than serve in heaven!


Str Aug 05, 2015 10:53 pm
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Sep 06, 2010 8:52 pm
Príspevky: 39
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha
xcLeim - Reno ma pravdu, tie dokumenty treba odniesť vodcovi Sin


Štv Aug 06, 2015 5:31 am
Profil
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 860 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 58  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron