Autor |
Správa |
scad
Veteran Inquisitor
Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 1:02 pm Príspevky: 372 Bydlisko: Klatovy
|
 S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha
tak sem nasel ze parta, kteri udelali PRIBOJ STORY ( dez0wave ) tak se pustili do mapy mrtveho mesta link je tady : http://priboi-story.extra.hu/ je to hned prvni novinka
_________________ Zona je jen začátek konce !!!!!!
 Šlauch mi přidělil titul "Zonální švadlenka" Jaderná elektrárna je bezpečná, dokud nepustíte k vedení debila...
Naposledy upravil scad dňa Pia Okt 16, 2009 11:49 pm, celkovo upravené 1
|
Sob Máj 24, 2008 6:00 pm |
|
 |
Rooobko
OMG tak to je tlakk jeziiis
Registrovaný: Ned Dec 02, 2007 7:01 pm Príspevky: 362 Bydlisko: S.t.a.l.k.e.r.o.v.o.
|
no do pekla.... som zvedavy ako spravia aj loading... ty ****, je to tlak
_________________ I love Clear Sky... you too?
|
Sob Máj 24, 2008 7:08 pm |
|
 |
scad
Veteran Inquisitor
|
uz aby ta mapa byla hotova nemuzu se ji dockat
 Šlauch mi přidělil titul "Zonální švadlenka" Jaderná elektrárna je bezpečná, dokud nepustíte k vedení debila...
|
Sob Máj 24, 2008 8:37 pm |
|
 |
matezz
Mírně zkušený
|
Rooobko: Presne toto video, na takuto hru som cakal. To bola vtedy trochu ina doba, tie sluby, co sa v tej hre bude vyskytovat, az bolo jasne, ze je to nerealne spravit. Este si pamatam, ako som mal betu, alebo dokonca alphu, kde bola ta fabrika na kopci v Kordone a mal som staru verziu FN2000.
|
Ned Máj 25, 2008 6:40 pm |
|
 |
scad
Veteran Inquisitor
|
jj ja ty verze jeste mam  a dokonce je jeste dneska vsechny obcas parim  ( nej se mi libi ruce v tech alfa verzich - ten svetr je teda lepsi nez naka bunda ) a jednou sem dostal priblblej napad dat a predelat pripyat jak mel bejt puvodne do jedne z tech alfa verzi - njn ale plan ztrozkotal pac sem nevedel jak vytahnot levely z alfy 
|
Ned Máj 25, 2008 6:45 pm |
|
 |
scad
Veteran Inquisitor
|
tak na strankach priboj story se objevil dalsi level a to puvodni smetiste ( garbage ) mam takove tuseni ze chystaji mod aby hra vypadala jako v roce 2004 ( jsou to skoro vsechny nejznamejsi trailery ) uz se tesim protoze v tom roce se mi stalker nejvice zamlouval
|
Sob Máj 31, 2008 10:24 am |
|
 |
binariz3
Mistr palety a štětce
Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 11:39 am Príspevky: 844 Bydlisko: Šlapanice u Brna
|
je škoda že jinak je Priboi na můj vkus poměrně přeplácanej... ale i tak to zkusím už kvůli novým levelům, které navozují, jak napsal scad, starou atmosféru stalkera...
jó to byly časy 
Pon Jún 02, 2008 7:49 am |
|
 |
scad
Veteran Inquisitor
|
 Re: S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha
Malé info o tomto módu. Datum vydání je už dlouhou dobu stanoveno (kdyby to ještě někdo nevěděl) na Prosinec 2009. Představovat vám tenhle kousek nemusim. Vše podstatné o tomto módu se můžete dočíst zde: http://www.moddb.com/mods/lost-alphaJá osobně se již nemohu dočkat a ze screenů to nevypadá, že by to přeplácali jako Priboj story. Jelikož je vydání za chvíli, mohli bysme (pokud chcete) rozvést diskuzi ohledně tohoto módu. EDIT: Daty prosimtě promaž mi to tu  Chtělo by to kvůli oživení tohoto topicu trošku přehledu (píšu to sem, protože chci, aby to lidi věděli a nedivili se pak). Dík. Dataedit: Dílo jest dokonáno. Zda vyhovovati bude, ve hvězdách je. EDIT 2: Jj dík, sice sem nečekal až takovou redukci, ale plně to vyhovuje 
|
Pia Okt 16, 2009 11:55 pm |
|
 |
bigfutus
Součást Zóny
|
_________________ Galbadia hotel soundtrack page
|
Uto Okt 27, 2009 6:44 pm |
|
 |
Rsa Viper
Zástupce technické podpory
|
Otázky a odpovědiDocela dost informací 
|
Ned Nov 15, 2009 11:08 am |
|
 |
Rsa Viper
|
 Předělaná Pripjať - WIP screeny
|
Sob Dec 26, 2009 4:50 pm |
|
 |
Rsa Viper
|
Datum vydání přesunuto na 2. kvartál tohoto roku - Přibližný měsíc: Červen.
|
Sob Jan 02, 2010 12:27 am |
|
 |
wiloni
Součást Zóny
Registrovaný: Pon Dec 17, 2007 8:36 pm Príspevky: 2152 Bydlisko: Po dlouhých pěti letech konečně opět uklizený pokojík
|
Koukám, že to neustále posunujou. Co mi to jen připomíná Aby to pak nedopadlo jako SOC a někdo další nedělal Lost Beta.
_________________ Balada pro hospodského rváče: Všichni chlapi v hospodě měli krví potřísněné ruce. Jenom já hubu ...
Sergeant Of The Master Sergeants Most Important Person Of Extreme Sergeants TO THE MAX!
|
Sob Jan 02, 2010 3:21 pm |
|
 |
Rsa Viper
|
No psali něco jako že jim zbývá dodělat nová Pripjať a na mapách dodělají Alife a pak to budou komplet testovat - V týmu jsou jenom 4 lidi.
|
Sob Jan 02, 2010 4:44 pm |
|
 |
Rsa Viper
|
"Novoroční" videoZa sebe musim říct, že to je nádhera. - Je tam prezentována většina lokací a to i Mrtvé Město a "Nová" Pripjať.
|
Sob Jan 02, 2010 11:59 pm |
|
 |
|