• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Uto Apr 07, 2020 7:14 am



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 206 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Ďalší
 Stalker po malem tuningu :) !!!! 
Autor Správa
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Nov 12, 2007 3:25 pm
Príspevky: 471
Odpoveď s citáciou
Poslať 
pojde to aspon na 25 FPS???
staci aj 800x600 bez AA

_________________
STALKERa už nehrám...


Ned Nov 18, 2007 1:29 pm
Profil
Poloupírský pravopisný recidivista
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Jún 10, 2007 10:18 am
Príspevky: 1769
Odpoveď s citáciou
Poslať 
uf 25 fps, skus ale z verziou to nema co robit

_________________
"krční páteř křupne, když se na ni dupne."


Ned Nov 18, 2007 1:31 pm
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Nov 12, 2007 3:25 pm
Príspevky: 471
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Adrián píše:
uf 25 fps, skus ale z verziou to nema co robit

ide max 15 FPS takze si am spat svoje nastavenia

_________________
STALKERa už nehrám...


Ned Nov 18, 2007 3:16 pm
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pia Apr 06, 2007 6:35 pm
Príspevky: 102
Bydlisko: Doma
Odpoveď s citáciou
Poslať 
no s tou sestavou co sem si ted poridil tak stalker slape jako hodinky :) To fps o ktere sem bojoval se zvysilo nekolikrat...

A na ten config co sem tu dal tak akorat stacil ten komp co sem mel predtim AMD 3500+ atd atd....

_________________
Obrázok


Uto Dec 18, 2007 2:46 pm
Profil ICQ
Poloupírský pravopisný recidivista
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Jún 10, 2007 10:18 am
Príspevky: 1769
Odpoveď s citáciou
Poslať 
mam
RADEON 9600 SERIES 256mb A 1024MB ram

mam sancu ze by mi to slo?

_________________
"krční páteř křupne, když se na ni dupne."


Uto Dec 18, 2007 4:26 pm
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Nov 12, 2007 3:25 pm
Príspevky: 471
Odpoveď s citáciou
Poslať 
nie lebo ja mam GF 6600 LE 256 MB a to je ekvivalent 9600

_________________
STALKERa už nehrám...


Uto Dec 18, 2007 8:04 pm
Profil
Poloupírský pravopisný recidivista
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Jún 10, 2007 10:18 am
Príspevky: 1769
Odpoveď s citáciou
Poslať 
po skuske som zistil ze to ide ALE bije to do oci + zmeni to ovladanie
ale aspon to neseka, asi to vratim do normalu.

_________________
"krční páteř křupne, když se na ni dupne."


Str Dec 19, 2007 4:05 pm
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Nov 12, 2007 3:25 pm
Príspevky: 471
Odpoveď s citáciou
Poslať 
v akom rozliseni to mas ? aky mas procesor ?

_________________
STALKERa už nehrám...


Str Dec 19, 2007 4:46 pm
Profil
Poloupírský pravopisný recidivista
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Jún 10, 2007 10:18 am
Príspevky: 1769
Odpoveď s citáciou
Poslať 
1152x864
procesor:
intel pentium 4CPU 2.40GHz

a ide to na okolo 50 FPS

_________________
"krční páteř křupne, když se na ni dupne."


Str Dec 19, 2007 5:23 pm
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Nov 12, 2007 3:25 pm
Príspevky: 471
Odpoveď s citáciou
Poslať 
ja mam CPU Athlon XP+ 2500 a nejde to na 800x600 ani 20 FPS

_________________
STALKERa už nehrám...


Str Dec 19, 2007 7:00 pm
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Jún 11, 2007 3:42 pm
Príspevky: 279
Bydlisko: Jižní Čechy
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Tak já taky přispěju svou troškou

http://i17.tinypic.com/80vtv0x.jpg

http://i6.tinypic.com/72icq54.jpg


bohužel lepší screeny sem nenafotil :(

_________________
Obrázok
by Keanu


Štv Dec 20, 2007 6:18 pm
Profil ICQ WWW
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Nov 12, 2007 3:25 pm
Príspevky: 471
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Pojde mi to na AMD athlon X2 4400+, ATi Radeon HD2900 512 MB 256 bit, 2 GB RAM 667 Mhz :?: :?:

_________________
STALKERa už nehrám...


Pon Dec 24, 2007 10:30 pm
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Jún 11, 2007 3:42 pm
Príspevky: 279
Bydlisko: Jižní Čechy
Odpoveď s citáciou
Poslať 
jj na tom to rozjedeš docela dobře :wink: škoda že nemam dvoujádro :(

_________________
Obrázok
by Keanu


Uto Dec 25, 2007 12:11 am
Profil ICQ WWW
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Máj 13, 2007 3:41 pm
Príspevky: 16
Odpoveď s citáciou
Poslať 
poradte mi co nejlepsi vylepseni, aby hra vypadala fakt dobre, na vykonu nezalezi, mam delo :) uz jsem kdysi upravoval config podle sebe, ale prisel format a ja zapomnel na zalohu no..

_________________
http://s7.bitefight.cz/c.php?uid=24292


Str Dec 26, 2007 12:24 am
Profil ICQ
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Nov 12, 2007 3:25 pm
Príspevky: 471
Odpoveď s citáciou
Poslať 
hned v prvom prispevku maš upravený config

_________________
STALKERa už nehrám...


Str Dec 26, 2007 8:41 am
Profil
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 206 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Google [Bot] a 1 hosť


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron