• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Ned Júl 05, 2020 7:50 am



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 206 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 10, 11, 12, 13, 14
 Stalker po malem tuningu :) !!!! 
Autor Správa
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Sob Feb 09, 2008 11:45 am
Príspevky: 86
Odpoveď s citáciou
Poslať 
tak porad se mi ty projevene zmeny nezdaly tak jsem se v tom zacal vrtat zjistil jsem ze muj user.ltx se nachazi zde ne ve sdilenych dokumentech mam XP SP2 :

C:\users\public\documents\stalker-shoc

Nyni je zmena opavdu znat....to predtim byl asi jen muj hloupy dojem ze se neco zmenilo.....dokonce mam v teto slozce i sejvy apod....ta slozka stalker-shoc co se mi vytvorila ve sdilenych dokumentech nema na hru zadny vliv zkousel jsem ji i vymazat a vsechno sejvy atp mi jede z te slozky co jsem prave nalezl...nevim jestli to nekomu pomuze ale kdyby mel nekdo v budoucnu podobny problem tak at koukne jeste zde..myslim ze je to asi o nastaveni a verzi woken nebo snad samotne hry (mam anglickou verzi s ceskym patchem 1004)...jinak si to nedovedu vysvetlit...


Ned Feb 10, 2008 12:40 pm
Profil ICQ
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Sob Feb 09, 2008 11:45 am
Príspevky: 86
Odpoveď s citáciou
Poslať 
datastor píše:
Tak jsem se rozhodl taky trochu přispět obrázkem... trochu jsem si hrál s user.ltx a vzešlo z toho tohle...

Obrázok

standartně 30 fps, co víc si přát :-)
(občas to sice spadne na 20, ale i tak to jde)


jak si udelal tak tmave stiny?? snazim se taky venkovni stiny trochu stmavit at je vetsi kontrast ale nejak se m ito nedari..


Pon Mar 17, 2008 9:53 pm
Profil ICQ
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9111
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Někde jsem tady k tomu kdysi nechával konfig. Krom toho je k mání i jiný, včetně zostřených textur (hledat na filefrontu).

_________________
Obrázok


Pon Mar 17, 2008 10:38 pm
Profil WWW
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Dec 03, 2008 7:48 am
Príspevky: 358
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Dead Reaper píše:
Vyzkousej tyhle triky vsechno se da zkouset primo ve hre.... Tyto prikazy sem kopiroval z games.tiscali jen sem vybral ty nejlepsi.
...
r2_tf_mipbias -1 (ja mam nastavene -1 textury fakt vypadaj o moc lepe)
...


Sorry, že vytahuju starý téma. Hrál jsem si trochu s těma nastaveníma a nevím si rady s tím výše citovaným. Dle článku na tiscali mají mít hodnoty rozpětí -3.000 až 3.000. Ať nastavím těch doporučených -1 nebo -2 nebo 1, prostě cokoliv, tak uložím soubor, pustím hru, hru vypnu a otevřu znovu soubor, tak ta hodnota je pokaždé zpátky na 0. Ve hře žádný nastavení neměním. Zkoušel jsem to zadávat různě: "-1", "-1.", "-1.000", ale nic nepomohlo.

Poradí někdo?


Uto Feb 24, 2009 8:11 am
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9111
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Pokud máš Weather Overhaul od Trojanucha, tak tam tenhle příkaz měnit nešlo (nebo alespoň mám ten dojem).

_________________
Obrázok


Uto Feb 24, 2009 1:38 pm
Profil WWW
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pia Feb 13, 2009 8:41 pm
Príspevky: 106
Bydlisko: Pustá Kamenice
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Právě jsem vyzkoušel na texturách z Basix GFX-H a opravdu tuze pěkné.Jen jsem ubral jas a gammu a to vzdálené rozzostření mě hned do oka nepadlo.Ale dám mu šanci :)


Uto Feb 24, 2009 2:29 pm
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Dec 03, 2008 7:48 am
Príspevky: 358
Odpoveď s citáciou
Poslať 
datastor píše:
Pokud máš Weather Overhaul od Trojanucha, tak tam tenhle příkaz měnit nešlo (nebo alespoň mám ten dojem).


Weather Overhaul nemám (zatím, právě se ho chystám nahodit :) ), ale už jsem to vyřešil. Na tweakguides.com jsem zjistil, že od patche 1.0004 bylo rozpětí hodnot změněno na [-0.5 - 0.5]. Proto ty moje hodnoty nefungovaly, byly mimo rozpětí.

EDIT: Tak weather overhauled 3.0 nahozen, vypadá parádně, akorát mi to z barmana udělalo černocha :shock: . No ale stačilo smazat jeden soubor. :wink:


Uto Feb 24, 2009 2:35 pm
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pia Feb 13, 2009 8:41 pm
Príspevky: 106
Bydlisko: Pustá Kamenice
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Šlo by udělat,aby to nasvětlení zůstalo,ale noc byla opravdu noc?


Pia Feb 27, 2009 12:20 am
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Dec 03, 2008 7:48 am
Príspevky: 358
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Tomhest píše:
Šlo by udělat,aby to nasvětlení zůstalo,ale noc byla opravdu noc?


No při té instalaci tam bylo myslím na výběr mezi světlejší a tmavější nocí.


Pia Feb 27, 2009 10:12 am
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pia Feb 13, 2009 8:41 pm
Príspevky: 106
Bydlisko: Pustá Kamenice
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Nemysím ve Weather overhaul, ale v úpravě configu.


Pia Feb 27, 2009 10:54 am
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Dec 03, 2008 7:48 am
Príspevky: 358
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Tomhest píše:
Nemysím ve Weather overhaul, ale v úpravě configu.


Aha, tak to nevím, ale myslím, že těžko. V tom configu těžko nějak odlišíš den a noc. Maximálně to můžeš ztmavit celkově, ale zas budeš mít tmavý i dny.. Chce to si s tím pohrát, třeba se ti podaří nějaký nastavení, který bude vyhovovat.


Pia Feb 27, 2009 11:00 am
Profil
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 206 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 10, 11, 12, 13, 14

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron