S.T.A.L.K.E.R. - Komunita na scorpions.cz
http://forum.stalker.scorpions.cz/

Po instalaci 1.0005 CZ
http://forum.stalker.scorpions.cz/viewtopic.php?f=10&t=1140
Stránka 1 z 1

Autor:  fidelmc [ Ned Dec 02, 2007 4:43 pm ]
Predmet príspevku:  Po instalaci 1.0005 CZ

Zdarec
Nahral jsem si patch1.0005CZ (mam orig CZ hru) z duvodu, ze po netu se rozlicne verze nemaji radi(mel jsem 1.0004cza vse behalo ok) a velka vetsina ma 1.0005. Ale hra mi zacala pri hrani na netu padat . Vyskoci to do windousů:) s hlaskou Bug Trap X Ray engine nejakej kolaps ci tak neco . Nevite co s tim? Patch jsem nainstaloval na cistou hru. Predem dikas za radu

Lovu zdar

Autor:  fidelmc [ Pon Dec 03, 2007 4:49 pm ]
Predmet príspevku: 

A crash has been detected by BugTrap ... takhle je to presne . Uz se to tu nekde resilo? Ja to nenasel

Autor:  fidelmc [ Pon Dec 03, 2007 11:16 pm ]
Predmet príspevku: 

\S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl\bin\xrCore.dll

to ze dela ten problem. Neni treba ten Patch optimalizovanej na Intel nebo tak neco?

Autor:  lone hunter [ Pon Dec 03, 2007 11:36 pm ]
Predmet príspevku: 

ja mam rovnaky problem :oops:

Autor:  pete [ Pon Dec 03, 2007 11:51 pm ]
Predmet príspevku: 

zdarec klucí mě to házelo stejnou krpu a proto sem zůstal u patche 1003 bude to nejspíš nějakým módem :wink:

Autor:  fidelmc [ Uto Dec 04, 2007 11:15 am ]
Predmet príspevku: 

Zdarec

Nooo , ja bych tam taky kliido nechal 1.004 ale po netu hraju tak ,ze v menu dam sitove pripojeni a kouknu co to naslo za servry :oops: a tam maji skoro vsichni 1.0005 a par lidi 1.0003 a na ne mam vetsinou KO ping. Kde se hraje v CR nebo SK nejvic Stalker? Patch se neda samostatny odinstalovat zejo?

Autor:  Grey_Fox [ Uto Dec 04, 2007 1:54 pm ]
Predmet príspevku: 

presne ten problem mam aj ja, vsetci maju 1.0005 a 1.OOO4 nema skoro nikdo :cry:

Autor:  fidelmc [ Uto Dec 04, 2007 2:03 pm ]
Predmet príspevku: 

jo to je blbi,ale to to vsem pada jako me? Ja tomu nerozumim, at to nekdo opravi, chjooo. Kdy vyjde treba 1.0006
:)

Autor:  fidelmc [ Uto Dec 04, 2007 2:41 pm ]
Predmet príspevku: 

no zkusim jeste jednu vec. Hra je orig a koupena pres JRC- CDProjekt ma na strankach Patch1.0005CZ se kterim to nema padat tak uvidim , za hodku bude hotovo. Sem zvedavej

Autor:  fidelmc [ Str Dec 05, 2007 12:53 am ]
Predmet príspevku: 

FP_NO_HOST_CHECK=NO nevite co to je?

Autor:  DAVE1979 [ Pon Jan 21, 2008 11:59 pm ]
Predmet príspevku: 

presne toto iste roby aj mne :( :(

Autor:  DAVE1979 [ Uto Jan 22, 2008 12:53 am ]
Predmet príspevku: 

ocujte ludia..a neroby to len ceska verzia stalkera??..ak he tak im to hodim ohlavu :D se mi nezda ze by to robila anglicka verzia kedze skoro vsetci v zahranici hraju po nete na 1.0005 patchu....ak by to na anglickej verzii nerobilo tak poslem im hru naspet nech vratia prachy....to som mohol kludne ficat na napalenej cracknutej kludne..nechapem ako si mozu dovolit takto zmrsit hru ty cesi

Stránka 1 z 1 Všetky časy sú v GMT + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/